Da Balaia Afbeelding Da Balaia
Da Balaia
Bestemming: Algarve - Praia da Oura

Da Balaia


De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het aparthotel behoren een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. Het aparthotel biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een restaurant, een ontbijtzaal...

Appartement o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen/Ligging:

Dit appartementencomplex ligt in het hart van de Algarve, met de zee op ca. 500 meter, direct aan het zandstrand van Maria Luisa, een van de mooiste stranden van de Algarve. Dit complex heeft een rustige ligging en wordt omgeven door tuinen met pijnbomen, mimosas en eucalyptusbomen. Na enkele minuten rijden bereikt u Albufeira, een bruisende stad met allerlei amusementsmogelijkheden en mogelijkheden om te winkelen in een van de beroemdste strandresorts van Europa. Naar het stadscentrum van Olhos de Agua is het slechts ca. 1,3 km, de dichtstbijzijnde haltes van het openbaar vervoer liggen op ca. 5 km en de internationale luchthaven ligt op ongeveer 30 km.

Hotelfaciliteiten:

De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het aparthotel behoren een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi beschikbaar. Het aparthotel biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een restaurant, een ontbijtzaal en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. De gasten kunnen voor een aangenaam verblijf gebruik maken van de verschillende recreatievoorzieningen van het aparthotel, bijvoorbeeld de tuin. Tot de verdere voorzieningen van het aparthotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. Voor gasten die met de auto komen, is een parkeerplaats beschikbaar. Ook medische dienst, roomservice en een wasserette worden geboden. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur (tegen betaling) ook op de fiets worden verkend.

Kamers:

Alle kamers beschikken over airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. De meeste kamers hebben een balkon of een terras. De wooneenheden hebben afgescheiden slaapkamers of een tweepersoonsbed. Tot de faciliteiten in alle woonheden behoren een kluis en een minibar. Alle wooneenheden hebben een kitchenette met een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoort een fornuis. Een telefoon en een televisie zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de kamer. Op de badkamer zijn een douche en een bad aanwezig.

Sport/entertainment:

Het aparthotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Ook een terras, ligstoelen en parasols staan ter beschikking van de gasten. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Sportliefhebbers kunnen in het binnengedeelte met biljart (tegen betaling) actief zijn. Tot de entertainmentmogelijkheden behoort verder een nachtclub.

Eten en drinken:

Er zijn verschillende mogelijkheden te boeken. De gasten kunnen kiezen uit ontbijt, lunch, diner en halfpension. Bovendien zijn speciale arrangementen en snacks verkrijgbaar. Drankjes als alcoholvrije dranken en alcoholische dranken worden geserveerd.

Creditcards:

In het aparthotel worden de volgende creditcards geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Da Balaia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203