Vila Gale Ampalius Afbeelding Vila Gale Ampalius
Vila Gale Ampalius ****
Bestemming: Algarve - Vilamoura

Vila Gale Ampalius

****

Het 4-sterren appartementenhotel Vila Gale Ampalius is prima gelegen in een bruisende omgeving. Het strand en de jachthaven van Vilamoura zijn vlakbij. In de nabije omgeving vind u bovendien diverse winkeltjes en restaurants. Geniet hier van een heerlijke vakantie!

Hotel o.b.v. Logies



Vila Gale Ampalius

Het appartementenhotel Vila gale Ampalius is leuk gelegen in een bruisende omgeving. Het strand en de jachthaven van Vilamoura zijn vlakbij. In de nabije omgeving vind u bovendien diverse winkeltjes en restaurants. Geniet hier van een heerlijke vakantie!

Ligging

Het appartementencomplex is slechts door een parkeerplaats en een rustige weg gescheiden van het Marina strand, die op slechts 75 meter afstand ligt. Het centrum bevind zich op 225 meter afstand. Er rijd bovendien een gratis shuttlebusje aan de nabij gelegen golfbaan.

Faciliteiten

Het Vila Gale Ampalius appartementencomplex beschikt over diverse faciliteiten: receptie, lounge met zitgedeelte, een gezellige bar met onder andere een poolbiljart en tv. Ook buiten bevind zich een bar, met terras. In beide bars kunnen er snacks en drankjes worden genuttigd. Daarnaast beschikt het hotel over een (buffet)restaurant met terras. Het is tevens mogelijk om 's avonds gebruik te maken van het a la carte menu. Voor de kinderen zijn er kinderstoelen aanwezig. Er zijn twee zwembaden, waarvan een verwarmbaar. Een badmuts is verplicht. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Rond de zwembaden is er een zonneterras met badhanddoekenservice, ligbedden en parasols. Verder zijn er nog diverse winkeltjes aanwezig, een bagageruimte, conferentie - en vergaderruimte, kapper, wasserette en kapper. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van draadloos internet in de openbare ruimten.

Sport en ontspanning

Sportievelingen kunnen gebruik maken van de volgende faciliteiten: tennisbanen, matriaal en lessen (tegen betaling), sauna,stoombad, jacuzzi en binnenzwembad, tevens tegen betaling. U kunt hier ook gebruik maken van behandelingen zoals massages, shiatsu en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling) Verder is er een amusementshal, basketbalterrein, shuffletafel,speelautomaat, tafeltennistafel,tafelvoetbal,en videospelletje. De kinderen kunnen zich vermaken met diverse speeltoestellen en activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd. Afentoe worden er overdag of 's avonds activiteiten georganiseerd zoals aerobics, darts, tafeltennis of volleybal. S' avonds is er een cabaretvoorstelling,folkloristisch optreden, karaoke of is er live muziek.

Kamers

De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van de volgende faciliteiten: airconditioning, tv, telefoon, (huur)kluisje, badkamer met wastafel, toilet, ligbad met douche. Alleen de zeezichtkamers hebben een balkon.

Verzorging

U verblijft in het Vila Gale Ampalius appartementencomplex op basis van logies.

Waarom Vila Gale Ampalius?

  • Fantastische ligging
  • Vriendelijk personeel
  • Goed ontbijt buffet
  • Direct aan het strand
  • Zeer levendige omgeving

Vluchten

Er wordt op maandagen en donderdagen gevlogen met Transavia.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vila Gale Ampalius 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203