Terceira Mar Afbeelding Terceira Mar
Terceira Mar ****
Bestemming: Azoren - Angra do Heroismo - Terceira

Terceira Mar

****

Dit 4-sterrenhotel in Angra do Heroísmo biedt uitzicht op de Fanal-baai, een overloopzwembad met zout water en een grote tuin met palmbomen. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een privébalkon met een panoramisch uitzicht op zee. U kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi. De kamers van het Terceira Mar Hotel hebben een inrichting in warme tinten, donkerhouten meubilair en geluidsisolatie. Ook zijn de kamers voorzien van kabel-tv en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een haardroger. 's Morgens serveert het hotel zowel een ontbijtbuffet met diverse soorten brood en regionale producten als een buffet met warme en koude vleeswaren. Voor gasten met een glutenallergie is een glutenvrij ontbijt verkrijgbaar. Restaurant Monte Brasil heeft kamerhoge ramen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft. Dit restaurant serveert regionale gerechten op geheel traditionele wijze. De Fanal Bar biedt ook dit prachtige uitzicht en u kunt er genieten van verfrissende drankjes en een verscheidenheid aan snacks. De wellnessclub Fitplus biedt een binnenzwembad, een hot tub, een Turks stoombad en ontspannende massagebehandelingen. Op voorafgaand verzoek is er gratis privéparkeergelegenheid. Het Terceira Mar Hotel bevindt zich op 600 meter van het 16-eeuwse fort van São João Baptista en op 17 km van de internationale luchthaven van Lajes. Er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.



Terceira Mar

Het 4-sterrenhotel Angra do Heroismo biedt uitzicht op de baai van Fanal. Het hotel beschikt over een overloopzwembad met zout water en een grote tuin met palmbomen. Het biedt kamers met airconditioning en een eigen balkon met panoramisch uitzicht op zee.

Het Terceira Mar Hotel ligt op 600 meter van het 16-eeuwse historische fort Sao Joao Baptista en bevindt zich op 17 km van de internationale luchthaven Das Lajes. Er is gratis priveparkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De geluiddichte kamers van het Terceira Mar Hotel hebben donkere houten meubels en zijn ingericht in warme kleuren. Ze zijn ook voorzien van kabeltelevisie en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een haardroger.

s Ochtends serveert het hotel een ontbijtbuffet met croissants en fruitsalade. Het Monte Brasil Restaurant heeft ramen van vloer tot plafond en serveert regionale en vegetarische gerechten.

Health Club Fitness Baia heeft een binnenzwembad met uitzicht op de tuin en een Turks stoombad. Gasten kunnen genieten van een ontspannende massage of een auto huren en het eiland Terceira verkennen.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijndienstvluchten van TAP Portugal. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Terceira Mar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203