Individuele Rondreis Azoren Drie Eilanden Tour Afbeelding Individuele Rondreis Azoren Drie Eilanden Tour
Individuele Rondreis Azoren Drie Eilanden Tour ***
Bestemming: Azoren - Azoren Eilandhoppen

Individuele Rondreis Azoren Drie Eilanden Tour

***

plane hotel car

De drie eilanden tour begint op het grootste eiland van de Azoren, Sao Miguel.U verblijft hier 4 nachten om vervolgens door te reizen naar Faial. Ook hier verblijft u 4 nachten. Pico wordt vanuit Faial bezocht waarbij u per veerboot heen en weer reist. Als u meer eilanden wilt zien, kunt u ook kiezen voor onze 4 eilanden rondreis, of de Grand Tour.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaNa aankomst op de luchthaven Ponta Delgada op het eiland Sao Miquel wordt u naar uw hotel gebracht.

Dag 2: Sao Miguel

Vandaag bezoekt u de Sete Cidades meren. De route voert via een bergweg waar u een mooi uitzicht heeft over het vlakke gedeelte van het eiland. Er word een stop gemaakt bij Vista do Rei Belvedere. Op de terugweg bezoekt u een ananas plantage. De rest van de middag ter vrije besteding.

Dag 3: Sao Miguel

Vertrek vanuit Ponta Delgada naar Furnas via het zuiden. Onderweg een stop in Vila Francado Campo. Na het bezoeken van dit dorp komen we aan in de Furnas vallei. U bezoekt de botanische tuin waar u in de gelegenheid bent om een duik het natuurlijke hete water zwembad en de warmwaterbronnen te nemen.(Lunch inbegrepen).Daarna keren we langs de noordkust en wordt een theeplantage bezocht en de stad Ribeira Grande.

Dag 4 Sao Miguel

Een dag ter vrije besteding u kunt eventueel op eigen gelegenheid de volgende uitstapjes maken.

Stratovulkanen

Op Sao Miguel zijn 3 vulkanen te bezichtigen, namelijk de Sete Cidades, Fogo en Furnas. Bij deze vulkanen horen tevens caldeiras, prachtige groen blauwe hete bronnen. Bij Furnas worden deze bronnen gebruikt als natuurlijk keuken, voor heerlijke traditionele gerechten die je het water in de mond zullen laten lopen!

Ponta Delgada

De grootste stad van de Azoren is absoluut het bezichtigen waard. De stad heeft een veelzijdige mix van historische en moderne gebouwen. Ook het uitgaansleven is zeker de moeite waard.

Paleis Sant Ana

Dit paleis in gebouwd in de 19e eeuw en is met de prachtige tuinen een bezienswaardigheid die je niet wilt missen tijdens de vakantie in de Azoren.

Dag 5: Sao Miguel - Faial

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Faial. Na aankomst wordt u naar het hotel gebracht.

Dag 6: Pico - Faial

Vandaag maken we een uitstap naar het eiland Pico. Transfer naar de haven voor de boot naar het eiland Pico. Deze tocht duurt circa 30 minuten. U blijft de gehele dag in Pico waar we vanuit Madalena via de noordkust in de richting van Cachorro en Lajido gaan. Vanuit daar gaat u door naar S. Roque en brengen daar een bezoek aan de Walvisvaarders museum en de natuurlijke zwembaden. U gaat verder langs een bergweg naar het meer van Capitao op 900m. U maakt een korte stop bij Lajes en bezoekt het Walvisvaart Museum. Na de lunch (niet inbegrepen)gaat u langs de zuidkust met een korte stop bij Misterios de Sao Joao door naar Sao Mateus om de kerk te bezoeken. De route wordt vervolgd richting Criacao Velha waar de Picos wijngaarden zijn gelegen. Deze wijngaarden zijn UNESCO werelderfgoed sinds 2004. U keert terug naar Madalena. voor de boot terug naar Faial.


Dag 7: Faial

Dagtour Faial. U vertrekt richting van Espalamaca via een bergweg, met uitzicht op de vallei van Flamengos, naar Caldeira, het hoogste punt van het eiland. Vervolgens reist u verder naar het noorden naar Capelinhos waar de sporen van de laatste vulkaanuitbarsting op de Azoren in 1957 kunt waarnemen.

Dag 8: Horta - Amsterdam

Vandaag is uw vakantie ten einde en word u opgehaald om terug te gaan naar de luchthaven.Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Individuele Rondreis Azoren Drie Eilanden Tour 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2020  vakantiestunt.nl
v2.0180518