Matriz Afbeelding Matriz
Matriz ***
Bestemming: Azoren - Ponta Delgada - Sao Miguel

Matriz

***

Hotel Matriz ligt in het historische centrum van Ponta Delgada op het eiland São Miguel, dat onderdeel uitmaakt van de Azoren-archipel. Het hotel biedt gratis WiFi in de openbare ruimtes. Elke kamer beschikt over een kabel-tv en airconditioning. De eigen badkamer heeft een douche en een haardroger. De kamers bieden uitzicht op de stad. De accommodatie verzorgt 's ochtends een continentaal ontbijt. U kunt een bezoek brengen aan de restaurants in de omgeving, waar u kunt genieten van de lokale gastronomie. De stad Furnas bevindt zich 42 km ten oosten van de accommodatie en hier kunt u de beroemde Furnas-stoofschotel uitproberen, die bereid wordt met behulp van ondergrondse vulkanische dampen. Hotel Matriz heeft een 24-uursreceptie en een bar. Daarnaast biedt het hotel vergaderfaciliteiten, een gemeenschappelijke lounge en een bagageopslag. U kunt bovendien gratis parkeren. Het hotel ligt op 2,6 km van de luchthaven Joao Paulo II, op 600 meter van de Portas da Cidade en op 600 meter van de Santuario Nossa Senhora da Esperança. Het is 23 km naar het meer de Lagoa das Sete Cidades. Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Ponta Delgada.



Ligging

in centrum en luchthaven op ca. 5 km

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, internethoek en in de lounge kun je TV kijken

Faciliteiten - Tegen betaling

overdekte prive parkeerplaats

Kamers

Leuk, kleinschalig hotel, Basic, maar schoon zoals t hoort, Centraal, maar rustig gelegen

Verzorging

Uw verblijf is op basis van Logies Ontbijt.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Matriz 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203