Ponta Delgada  Afbeelding Ponta Delgada
Ponta Delgada ***
Bestemming: Azoren - Ponta Delgada

Ponta Delgada

***

Hotel Ponta Delgada ligt op een centrale locatie op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven. Het hotel heeft een familiale sfeer en is comfortabel ingericht. In het hotel vindt u een verhoogd binnenzwembad. Alle kamers bieden airconditioning, een eigen balkon en ramen met dubbele beglazing. Ze zijn allemaal voorzien van een kabel-tv en een eigen badkamer met een inloopdouche of een bad. Er is gratis WiFi beschikbaar in alle ruimtes van het hotel. In restaurant Baco van het Ponta Delgada worden authentieke gerechten uit de Azoren geserveerd. U kunt genieten van een verfrissend drankje of een cocktail op het terras van de bar van het hotel. In de smalle straatjes van het stadscentrum kunt u heerlijk slenteren. Ook kunt u gebruikmaken van de hot tub of ontspannen in de eigen hamam en sauna.



Ort

Portugal, São Miguel, Ponta Delgada

Lage

Im Ortszentrum von Ponta Delgada gelegen, ca. 5 Minuten zu den Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten.

Ausstattung

Swimmingpool, Liegen. Empfangsbereich, Rezeption, WLAN, Restaurant, Bar. Landeskategorie: 3 Sterne, 98 Zimmer.

Mahlzeiten

Halbpension: Frühstücksbuffet, mittags oder abends Menüwahl Frühstück: Frühstücksbuffet

Fitness & Wellness

Fitnesscenter Sauna, Hamam, Massagen (gegen Gebühr)

Sie wohnen

Doppelzimmer (17 qm), Klimaanlage, Kabel-TV, Telefon, WLAN, Mietsafe. Bad, WC, Föhn. Balkon. Max. 2E Doppelzimmer zur Alleinnutzung buchbar



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


WR_INSERTED

Ponta Delgada 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203