Golden Residence Afbeelding Golden Residence
Golden Residence ****
Bestemming: Madeira - Funchal

Golden Residence

****

Het Golden Residence Hotel heeft een prachtig uitzicht op het Praia Formosa van Madeira. Het beschikt over een buitenzwembad, een wellness-centrum en moderne kamers met een eigen balkon.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Golden Residence

Het Golden Residence Hotel heeft een prachtig uitzicht op het Praia Formosa van Madeira. Het beschikt over een buitenzwembad, een wellness-centrum en moderne kamers met een eigen balkon.

Ligging

Het stadscentrum van Funchal ligt op ca. 3,5 km afstand. De boulevard naast het hotel biedt uitzicht op een van de hoogste kliffen van Europa, de Cabo Girao.

Faciliteiten

De GoldenSpa van het hotel biedt verschillende gezondheids- en schoonheidsbehandelingen, waaronder massages met warme stenen. Het heeft daarnaast een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een meditatieruimte. Het Golden Flavours Restaurant serveert regionale en internationale gerechten, die bereid zijn met verse producten uit de groentetuin van het hotel. De Golden View Bar serveert een verscheidenheid aan hapjes en drankjes, waaronder cocktails.

Kamers

Alle kamers van het Golden Residence zijn voorzien van airconditioning, een televisie en een waterkoker. Een aantal kamers hebben een zijdelings uitzicht op de Noord-Atlantische Oceaan.

Vluchtinformatie

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse te boeken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Golden Residence 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203