Luxe Individuele Rondreis Fly Drive Rondreis Charming Madeira Afbeelding Luxe Individuele Rondreis Fly Drive Rondreis Charming Madeira
Luxe Individuele Rondreis Fly Drive Rondreis Charming Madeira ****
Bestemming: Madeira - Funchal

Luxe Individuele Rondreis Fly Drive Rondreis Charming Madeira

****

plane hotel car


8 Dagen

Ontdek de diversiteit van dit prachtige eiland en val voor de charme van Madeira! Deze route voert langs adembenemende uitzichtpunten, typisch Portugese dorpjes en eindigt aan de zuidkust van het eiland. Je kunt in je eigen tempo bepalen hoe je Madeira wilt verkennen.



Dag 1: Amsterdam - Funchal - Santo da Serra, ca 25 km

Bij aankomst op de luchthaven neemt u de huurauto in ontvangst. Na ontvangst van de auto rijdt u allereerst langs de kust naar Machico, een typisch vissersdorp en de vroegere hoofdstad van Madeira. U kunt doorrijden tot het meest oostelijke punt, Ponta De São Lourenço, waar u een soort maanlandschap kunt aanschouwen. Na uw bezoek aan Ponta De São Lourenço rijdt u via Machico door de mimosabossen naar Santo da Serra. In het plaatsje Santo da Serra overnacht u.

Dag 2: Santo da Serra

Vanuit Santo da Serra kunt u een prachtige tocht maken naar Ribeiro Frio. Onderweg kunt u een stop maken bij het plaatsje Poiso. Vanaf hier kunt u een spectaculaire wandeling maken naar Pico de Arieiro, één van de hoogste bergtoppen van Madeira (1.818m). De route gaat verder langs het magische en betoverende Laurissilva woud en Ribeiro Frio. In Ribeiro Frio is het beslist de moeite waard, een bezoek te brengen aan de forellenkwekerijen. Vanaf het dorp kunt u ook een wandeling maken naar een schitterende belvedère. Vanaf Ribeiro Frio kunt u verder rijden naar Faial aan de kust. Of u kunt terugrijden via Poiso naar Portela en nog iets doorrijden naar Machico aan de kust. In dit dorp arriveerden in de 15e eeuw de eerste ontdekkingsreizigers op Madeira.

Dag 3: Santo da Serra - São Vicente, ca 35 km

U rijdt vandaag via Portela, een uitzichtpunt over Porto da Cruz en de noordkust, Faial naar Santana. Santana is het koudste dorp van het eiland. Het ligt niet alleen erg noordelijk, maar wordt ook omringd door de hoogste bergen van Madeira, zoals de Pico Ruivo, de Pico das Torres, de Pico do Gato en de Pico Grande. In deze omgeving ziet u ook veel typische Madeira huisjes met rietendaken in de kleuren wit, rood en blauw. Vanuit Santana rijdt u door naar Queimadas, een natuurpark vanwaar u schitterende wandelingen kunt maken naar onder andere de Caldeirão Verde. U kunt ook doorrijden naar Achada do Teixeira, waar u de auto kunt parkeren en de Pico Ruivo (hoogste top 1.861 m) kunt beklimmen (ongeveer een uur heen en een uur terug). Daarna volgt u de noordkust naar São Jorge, Arco de São Jorge naar São Vicente.

Dag 4: São Vicente

Vandaag kunt u de omgeving van São Vicente verkennen. Een schilderachtig en pittoresk plaatsje dat bekend is vanwege haar oude lavatunnels. U kunt hier de grotten van Sao Vicente bezoeken, alsmede de botanische tuin en de kapel. Vanuit Sao Vincente kunt u ook het vruchtbare noorden van het eiland met haar watervallen en adembenemende uitzichten verkennen. Rij bijvoorbeeld naar het authentieke Porto Moniz waar u een duik kunt nemen in de door lava gevormde natuurlijke zwembaden in zee.

Dag 5: São Vicente - Ponta do Sol, ca 20 km

Door de bergen rijdt u van Sao Vincente naar Ponta do Sol. Het is zeker de moeite waard om onderweg te stoppen bij Encumeada. Dit is één van de weinige plekken waar u zowel de zuid- als de noordkust kunt zien.

Dag 6: Ponta do Sol

In de buurt van Ponta do Sol liggen een aantal leuke vissersdorpjes, zoals: Jardim do Mar, Paul do Mar en Magdalena do Mar. Probeer de locale visspecialiteiten in één van de kleine restaurantjes. Ook kunt u een uitstapje maken naar Ribeira Brava en Cãmara de Lobos.

Dag 7: Ponta do Sol - Funchal, ca 30 km

Geniet van de highlights van Funchal zoals de botanische tuin en de kleurrijke markt.

Dag 8: Funchal - Amsterdam

Vandaag levert u de auto in op de luchthaven en vliegt u terug naar Nederland of u verlengt uw reis in één van de accommodaties op Madeira.



Hotels

 
I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Overige Informatie

 

  • Dag 1: Funchal - Santo da Serra, ca 25 km
  • Dag 2: Santo da Serra
  • Dag 3: Santo da Serra - São Vicente, ca 35 km
  • Dag 4: São Vicente
  • Dag 5: São Vicente - Ponta do Sol, ca 20 km
  • Dag 6: Ponta do Sol
  • Dag 7: Ponta do Sol - Funchal, ca 30 km
  • Dag 8: Funchal

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Luxe Individuele Rondreis Fly Drive Rondreis Charming Madeira 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203