Quinta do Sol Afbeelding Quinta do Sol
Quinta do Sol
Bestemming: Madeira - Funchal

Quinta do Sol


Quinta do Sol heeft een panoramisch uitzicht. Naar zee en de fraai aangelegde boulevard is het ca. 500 m, het centrum van Funchal met levendige oude binnenstad ligt op ca. 1,5 km afstand. Regelmatige busverbindingen naar de stad en omgeving, bushalte in de buurt.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Enotel Quinta Do Sol Portugal - Madeira - Funchal

Plaats Portugal, Madeira, Funchal

Ligging Bovenaan zee met prachtig panoramisch uitzicht. Naar zee en de fraai aangelegde boulevard is het ca. 500 m, het centrum van Funchal met levendige oude binnenstad ligt op ca. 1,5 km afstand. Regelmatige busverbindingen naar de stad en omgeving, bushalte in de buurt.

Faciliteiten Zeer modern in de winter van 2012 omgebouwd en gerenoveerd comforthotel bestaand uit hoofdgebouw en aangrenzend bijgebouw. Goed onderhouden palmentuin, zwembad en beschut zonneterras (ligstoelen, parasols en handdoeken inbegrepen) met mooi uitzicht op zee. Gezellige zitgelegenheden en comfortabele rustbedden. Snackbar/bar bij het zwembad. Dakterras met prachtig panoramisch uitzicht. Stijlvol ontvangstgedeelte met receptie, internethoekje en WiFi (inbegrepen). Modern en elegant ingerichte lobbybar en restaurant. Spa-gedeelte met deels open binnenbad met veel licht en aparte rustzone. Portugese categorie: 4,5 sterren, 147 kamers, hoofdgebouw 6 verdiepingen, bijgebouw 2 verdiepingen, 4 liften.

Verzorging Ontbijtbuffet, s avonds buffet of menukeuze

Sport & Fitness Fitnessruimte en tafeltennis inbegrepen. 4 tennisbanen in het naburige complex tegen betaling.

Fitness & Wellness Modern spa-gedeelte met veel licht, binnenbad, jacuzzi, sauna en rustzone inbegrepen. Massages tegen betaling.

Entertainment s Avonds af en toe licht amusementsprogramma met folklore en live-muziek. Biljart tegen betaling.

U verblijft Tweepersoonskamers (ca. 18 m2) met individuele airco, kabel-tv, minibar, huurkluisje, telefoon, fohn, bad of douche, wc en stabalkon of balkon (afhankelijk van beschikbaarheid) met uitzicht op de tuin. Ook als kamer (ca. 22 m2) met balkon en zeezicht te boeken. De comfortabele superior-kamers (ca. 26 m2) in het bijgebouw beschikken alle over een balkon richting tuin. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik.

Goed om te weten Adults-only-hotel voor jonge volwassenen vanaf 16 jaar. Vakantiedagen cadeau: ,7:6,14:12,21:18 Seniorenkorting: Seniorenkorting vanaf 55 jaar



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Quinta do Sol 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203