Pousada Convento de Vila Pouca da Beira - Convento do Desagravo Afbeelding Pousada Convento de Vila Pouca da Beira - Convento do Desagravo
Pousada Convento de Vila Pouca da Beira - Convento do Desagravo ****
Bestemming: Pousada Portugal - Pousada

Pousada Convento de Vila Pouca da Beira - Convento do Desagravo

****

Het Flag Hotel Convento ligt in de buurt van de bergen Serra da Estrela en Serra do Açor. Do. Het Desagravo is een gerestaureerd 18e-eeuws klooster met een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap. Het beschikt over een buitenzwembad en een tennisbaan. De kamers van het Flag Hotel Convento do Desagravo zijn voorzien van airconditioning, een minibar, kabel-tv en een eigen balkon. Alle kamers zijn ingericht met warme kleuren en houten meubilair. In de omgeving kunt u onder andere wandelen, vissen, boottochten maken en klimmen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en de recreatieruimte. Gasten kunnen genieten van authentieke Portugese specialiteiten in het restaurant van Hotel Convento do Desagravo. De bar serveert een selectie lokale en internationale drankjes. Er is roomservice beschikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie. Oliveira do Hospital ligt op 10 km van het Flag Hotel Convento do Desagravo en Santa Comba Dão ligt op 30 km afstand. Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Oliveira do Hospital! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt. Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Oliveira do Hospital! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.



Algemeen

Dit hotel beschikt over een restaurant, een buitenzwembad en een businesscentrum. Gratis ontbijtbuffet, gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Je vindt er ook conferentieruimtes, een kinderzwembad en een 24-uurs receptie.

Ligging

Dit hotel ligt in Vila Pouca da Beira, binnen 20 km afstand van Romeinse ruines van Bobadela, Instituut voor technologie en management, Oliveira do Hospital en Catedral das Beiras. Waterval Fraga da Pena ligt op 19 km.

Kamervoorzieningen

De 24 kamers beschikken elk over gratis wifi, een minibar en een lcd-televisie met kabelzenders. Roomservice, massagebehandelingen op de kamer en een kluis zijn enkele van de overige voorzieningen.

Hotelvoorzieningen

Pousada Convento de Vila Pouca da Beira - Historic Hotel heeft een buitenzwembad en een kinderzwembad. Dit hotel heeft een restaurant. Gasten krijgen gratis ontbijt geserveerd. Wifi is gratis beschikbaar. De 4-sterrenaccommodatie biedt toegang tot een businesscentrum en een vergaderruimte. De evenementenvoorzieningen van 1393 vierkante meter zijn onder meer conferentieruimte. Het zakelijke hotel heeft ook roomservice (beperkte tijden), een kluis bij de receptie en een lift. Je kunt gratis ter plaatse parkeren, maar de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel, Buitenzwembad, Kinderzwembad, Gratis WiFi, Babybedden (gratis)

Parkeren

Gratis parkeerplaatsen, Parkeren (beperkt aantal plekken)

Kamervoorzieningen

Roomservice (beperkte tijden), Klimaatregeling in kamer (airconditioning), Minibar, Privebadkamer, Gratis toiletartikelen, Bidet Massage op de kamer mogelijk, Fohn (op verzoek), Bad/douchecombinatie, Kluisje op de kamer, Bureau, Kabelzenders, Gratis WiFi, Lcd-televisie, Gratis babybedden

Inchecken

  • Inchecken tot middernacht
  • Inchecken vanaf 14.00 uur

Uitchecken

Uitchecken tot 12.00 uur



Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Convento de Vila Pouca da Beira - Convento do Desagravo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203