Pousada Pestana Churchill Bay Afbeelding Pousada Pestana Churchill Bay
Pousada Pestana Churchill Bay ****
Bestemming: Pousada Portugal - Pousada

Pousada Pestana Churchill Bay

****

Pestana Churchill Bay ligt in Câmara de Lobos en heeft een terras. Gasten kunnen vanuit het buitenzwembad genieten van een panoramisch uitzicht op de baai Câmara de Lobos. Dit 4-sterrenhotel beschikt over een 24-uursreceptie. Er is gratis WiFi beschikbaar en de Girao Kaap ligt op 5 km afstand. Elke kamer is voorzien van een kledingkast, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en sommige kamers van Pestana Churchill Bay hebben een balkon met uitzicht op de stad. De accommodatie verzorgt elke ochtend een ontbijtbuffet. Het eigen restaurant serveert een verscheidenheid aan lokale gerechten en biedt ook veganistische opties. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Cristiano Ronaldo Madeira, op 26 km van de accommodatie.



De Pestana Churchill Bay kijkt uit over de baai van Câmara de Lobos, een pittoresk Madeiraans vissersstad, op slechts een paar minuten van Funchal. De Pestana Churchill Bay is gevestigd in de voormalige gemeenteraadszaal en in de gebouwen langs het water waarin vroeger de vismarkt zat. Dit was het eerste hotel in het historische centrum van Câmara de Lobos. 

De achtergrond van het stad haar witte huizen, groene bergen en diepblauwe wateren van de Atlantische Oceaan is de ideale omgeving voor een vakantie in deze charmante accommodatie. 

Met 57 kamers, geïnspireerd door de schilderijen van Winston Churchill, een restaurant dat regionale smaken aanbiedt, met een bar en promenade, een panoramisch zwembad op het dak en een saunaruimte, biedt de Pestana Churchill Bay de beste omgeving voor een ontspannende vakantie in een authentiek Madeiraans stad.

Naast de receptie, open voor het publiek, is er een bar en lounge, superieur ingericht, met een terras op twee stappen van het water, waar poncha en andere traditionele drankjes worden geserveerd, in het gezelschap van Churchill in bronzen beeld op ware grootte, hotsopt voor liefhebbers van selfies.

KAMERS

Comfortabel, op het water en perfect uitgerust, de kamers hebben een eigentijdse inrichting en uitzicht op de stad of de baai.

DIENSTEN EN RESTAURANTS

De sociale kant van uw vakantie verschijnt op de bovenste verdieping van de Pestana Churchill Bay. Ontspan in het panoramisch zwembad en probeer de lokale specialiteiten in het restaurant of op de promenade met uitzicht op de baai. Maak gebruik van de sauna voor een complete detox. 

BESTEMMING EN LOCATIE

Bereikbaar vanuit Funchal / Lido in aangename wandelpromenade aan zee en 25 km van de luchthaven, is een stad gekend voor haar traditionele keuken en natuurlijke schoonheid. Ooit een vissers- en landbouwdorp, vandaag is toerisme de voornaamste sector. Het stad dankt haar naam aan de grote populatie zeeleeuwen, ontdekt door Gonçalves Zarco in 1419, toen de baai voor het eerst ontdekt werd.



Locatie


Pousada Pestana Churchill Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203