Pousada de Viseu Afbeelding Pousada de Viseu
Pousada de Viseu ****
Bestemming: Pousada Portugal - Pousada

Pousada de Viseu

****

Pousada de Viseu is gevestigd in een magnifiek gebouw uit de 19e eeuw in de stad Viseu. Het biedt ruime kamers, spafaciliteiten en binnen- en buitenzwembaden. De kamers van Pousada De Viseu hebben een parketvloer en moderne meubels. Ze zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een waterkoker en een flatscreen-tv. Sommige kamers beschikken over een ruim gemeubileerd balkon met een panoramisch uitzicht op de stad. Het stijlvolle restaurant van Pousada De Viseu serveert traditionele gerechten, bereid met verse ingrediënten. Lokale specialiteiten zijn de appels van Beira Alta en kaas uit de Serra da Estrela. U kunt genieten van de sauna en de hot tub van het hotel, of ontspannen tijdens een massage of in het Turkse bad. De accommodatie biedt uitzicht op het oude deel van de stad en ligt op 5 minuten wandelen van het groene park Florestal de Fontelo. Er is gratis openbare parkeergelegenheid op het terrein.



Algemeen

Deze pousada beschikt naast een volledig uitgeruste spa over een restaurant en een buitenzwembad. Gratis ontbijtbuffet, gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Je vindt er ook een fitnesscentrum, een bar/lounge en een spabad.

Ligging

Deze ontspannende pousada ligt in het centrum van Viseu, binnen 10 minuten lopen van Stadhuis van Viseu, Jardim das Maes en Museu Grao Vasco. Viseu Cathedral ligt op 0,7 km.

Kamervoorzieningen

De 84 kamers beschikken elk over gratis wifi, een minibar en een televisie met kabelzenders. Roomservice, een fohn en een kluis zijn enkele van de overige beschikbare voorzieningen.

Hotelvoorzieningen

Pousada de Viseu - Historic Hotel heeft een volledig uitgeruste spa, een buitenzwembad en een spabad. Deze pousada heeft een restaurant. Je kunt in een bar/lounge lekker met een drankje ontspannen. Gasten krijgen gratis ontbijt geserveerd. Wifi is gratis beschikbaar.

De 4-sterrenaccommodatie biedt toegang tot een businesscentrum en vergaderruimtes. De evenementenvoorzieningen van 1540 vierkante meter zijn onder meer conferentieruimte. Deze boetiek pousada biedt ook een fitnesscentrum, een sauna en meertalig personeel aan. Parkeren bij de accommodatie is gratis.

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel, Buitenzwembad, Gratis WiFi, Babybedden (gratis)

Parkeren

Gratis parkeerplaatsen

Kamervoorzieningen

Klimaatregeling in kamer (airconditioning), Toegang via buitengalerij, Telefoon, Minibar, Dagelijkse schoonmaak, Privebadkamer, Gratis toiletartikelen, Fohn, Alleen bad, Kabelzenders, Kluisje op de kamer, Televisie, Gratis WiFi, Roomservice (beperkte tijden), Kamers met tussendeur/aangrenzende kamers beschikbaar, Gratis babybedden

Inchecken

  • Inchecken tot middernacht
  • Inchecken vanaf 14.00 uur

Uitchecken

Uitchecken tot 12.00 uur



Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.

Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pousada de Viseu 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203