Individuele Rondreis Roemenie 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Roemenie 8 dagen
Individuele Rondreis Roemenie 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Roemenie - Rondreizen Roemenie

Individuele Rondreis Roemenie 8 dagen




Dag 1: vlieg naar Boekarest

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Boekarest regelen we een privétransfer naar uw hotel in Boekarest, een van de minst bekende Europese hoofdsteden, maar qua bevolking de zesde grootste Europese stad.

Accommodatie in Boekarest


Dag 2: Boekarest naar Ramincu Sarat

Vandaag raden we een sightseeingtour door Boekarest aan, met stops onderweg voor een beter zicht op de monumenten in historische gebouwen. Bezoek het uitstekende openluchtdorpsmuseum, stap over van de Arc de Triomphe, rijd langs Calea Victoriei, stop bij Palace Square, een plek vol geschiedenis, dag het iconische Atheneum, Revolution Square, het monumentale Parliament Palace, het University Square met de universiteit gebouw Nationel Theater. Wandel vervolgens door de smalle straatjes van de historische wijk (een van de alternatieve recreatiegebieden).

Ramincu Sarat, stad van de lekkerste wijn, heeft een prachtig landschap.

Overnachting in Ramincu Sarat


Dag 3: Ramincu sarat, naar Murighiol (Donau-delta) - 215 km, 4 uur

vandaag wordt het een lange autorit en rijden we richting de Donau Delta. De route heeft vandaag prachtige uitzichten. De aankomst in Murighiol. U laat uw auto achter of laat deze achter op een beveiligde parkeerplaats in uw boot die u naar uw accommodatie brengt. Je geniet van de stilte om je heen.

Overnachting in de Donau-delta


Dag 4: Donau-delta

Begin uw dag vroeg om vogels te kijken. Vaar op een boot en breng de eerste helft van de reis door met een vogelspottocht. Geniet van een lunch met een lokale vissersfamilie en keer dan terug naar uw accommodatie voor een avondje ontspannen aan het water.

Overnachting in de Donau

Dag 5: Murighiol naar Constanța - 144 km, 2,5 uur

Het is weer tijd om de rust en de natuur achter ons te laten en verder te rijden. U wordt per boot teruggebracht naar uw auto. Weidse landschappen en uitzichten over de meren van de Delta en de Zwarte Zee staan ​​vandaag op het programma.

Overnachting in Constanța

 

 

Dag 6: Constanța

Constanţa ligt aan de Zwarte Zee en is de grootste havenstad van Roemenië. Deze stad is ook een van de vijf grootste steden van het land. De badplaats Mamaia ligt in de directe omgeving van Constanta. Na een indrukwekkende stadswandeling bezoek je het strand in Mamaia.

Overnachting in Mamaia

 

Dag 7: Mamaia

Is een levendige stad, met meer dan genoeg keuze aan cafés, restaurants, uitgaansgelegenheden, zwemmen, er zijn leuke boetiekjes, geniet van je vrije dag.

Overnachting in

 

Dag 8: vertrekdag

Vrije ochtend om uit te rusten en uw auto op het vliegveld achter te laten voor uw vlucht naar huis



Individuele Rondreis Roemenie 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203