Individuele Rondreis Rusland 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Rusland 10 dagen
Individuele Rondreis Rusland 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Rusland - Individueel

Individuele Rondreis Rusland 10 dagen




Dag 1 Moskou


Vandaag begint u aan uw reis door aan boord te gaan van uw internationale heenvlucht naar Moskou. Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door je privégids en met een privétransfer naar je hotel gereden.


Dag 2 Moskou


Geniet vandaag van een ochtendwandeling door het Kremlin-complex en neem de hoogtepunten in je op met uw privégids. Je reis omvat ook een bezoek aan het Arsenaal van het Kremlin, waar een kleine maar voortreffelijke collectie Fabergé-eieren te vinden is. Uw middag is ter vrije besteding. We raden aan om het metrosysteem te verkennen, waarvan de marmeren monumenten en kunstwerken een bezienswaardigheid op zich zijn, en een bezoek te brengen aan het warenhuis GUM.


Dag 3 Moskou


In uw vrije tijd in de stad, zodat u wat tijd heeft om op eigen houtje te verkennen. We raden aan om de Tretyakov Art Gallery, de Pushkin Art Gallery en het Novodivichy-klooster te bezoeken. We houden vooral van het Novodivichy-klooster vanwege het uitzicht over de stad. Wandel ook rond de begraafplaats, waar veel van de grote en goede mensen van Rusland begraven liggen. Kijk uit voor de graven van Jeltsin, Tsjechov en Boelgakov.


Dag 4 Suzdal


Uw privétransfer ontmoet u vandaag in uw hotel om u via Vladimir, steden binnen de historische Gouden Ring, de stad uit te brengen naar de mooie stad Suzdal. Breng wat tijd door met het nemen van de kerken en kathedralen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, hier met je gids, voordat je in de late namiddag doorgaat naar je hotel in Suzdal.


Dag 5 Suzdal


Geniet van een tour van een halve dag door Suzdal met je privé gids. Uw middag is ter vrije besteding. We raden aan om gewoon in je eigen tempo door de stad te dwalen en naar de schilderachtige houten huizen te kijken.


Dag 6 Sint-Petersburg


Neem vandaag een privé transfer terug naar Moskou op tijd om uw hogesnelheidstrein naar Sint-Petersburg te ontmoeten. Uw privégids staat voor u klaar op het station om u te helpen bij het instappen in de trein. De reis duurt ongeveer vierenhalf uur. Bij aankomst in Sint-Petersburg wordt u opgewacht door uw privéchauffeur en gids die u naar uw hotel brengt. De rest van de dag is vrij te besteden. Als u de boot naar buiten wilt duwen, kunnen we een dinerreservering regelen bij de

Moika Kempinksi restaurant op het dakterras, met een panoramisch uitzicht over de torenspitsen en daken van de stad.


Dag 7 Sint-Petersburg


Maak een tour van een halve dag door Sint-Petersburg met je privé gids langs de hoofdstraten en pleinen die de stad te bieden heeft, evenals Peter en Pauls Fortress.


Dag 8 Sint-Petersburg


Met je privé gids reis je vandaag per hydrofoil-jacht naar het spectaculaire paleis van Peter de Grote voor uitzicht over de Finse Golf. Breng wat tijd door met het verkennen van het paleis en de fontein tuinen voordat je vanmiddag met een privétransfer teruggaat naar de stad. De rest van de dag is vrij te besteden: we raden aan om op een zelfgeleide wandelroute door de stad te gaan en te eindigen bij de St. Isaac's Church. Klim naar het uitkijkterras op de zuilengalerij als je een hoogtevrees hebt en de steile klim niet erg vindt.


Dag 9 Sint-Petersburg


Geniet vandaag van een ochtendtour door de Hermitage met uw privégids die u de hoogtepunten van de staats kamers en de hier verzamelde kunstcollectie zal laten zien. Uw middag is vrij te besteden en u kunt deze tijd gebruiken om de galerijen van de stad op eigen kracht verder te verkennen - er is hier gewoon een enorme hoeveelheid kunst te zien. We raden je aan om ook een kijkje te nemen in het kleine ballet theater in opdracht van Catharina de Grote.


Dag 10 Internationale terugvlucht


Je reis eindigt op een hoog niveau met een bezoek aan het weelderige Catherine Palace in het dorp Pushkin, de thuisbasis van de Amber Room. Je gids laat je de hoogtepunten van het paleis en het terrein zien voordat je 's middags op eigen gelegenheid naar het vliegveld gaat om je terugvlucht te ontmoeten. Uw terugvlucht komt dezelfde dag aan.



Individuele Rondreis Rusland 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203