Individuele Rondreis Rusland 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Rusland 13 dagen
Individuele Rondreis Rusland 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Rusland - Individueel

Individuele Rondreis Rusland 13 dagen





DAG 1: MOSKOU

Nadat u uw reis met Kensington Tours heeft beveiligd, ontvangt u een uitnodigingsbrief voor uw Russische inreisvisum, samen met aanvullende belangrijke reisdocumenten.


Een welkomstpakket met een stadsplattegrond, treinkaartjes (indien relevant) en alle andere toeristische informatie die wij nuttig achten, wacht op u bij aankomst in uw eerste hotel tijdens uw reis.


Geniet van een luchthaven transfer met privé voertuig en chauffeur. Voor uw extra comfort zal een Engelssprekende assistent u helpen bij het inchecken, u door de documenten van het welkomstpakket, uw reisschema leiden en uw vragen beantwoorden.


Ga vanavond op pad met een privégids en voertuig voor een ‘Moscow by Night’ stadstour. De Russische hoofdstad zal zich in prachtige verlichting presenteren, een indrukwekkend contrast met Moskou gedurende de dag, aangezien de stad op een heel andere manier ontwaakt zodra de zon ondergaat. Daarna kunt u met uw gids over het beroemde Rode Plein wandelen en Stalins 'paleizen voor de mensen', de metrostations van Moskou, in al hun pracht en schoonheid ervaren.


DAG 2: MOSKOU

Met een privégids en voertuig ga je op een tour van een halve dag door de stad, een uitstekende kennismaking met de buurten van Moskou, de beroemde gebouwen en topmonumenten. Krijg een indrukwekkend uitzicht op het Kremlin vanaf de Sophiiskaya Embankment, zie Lubyanka Square en Tverskaya Street, bekijk de witte en gouden Christus de Verlosserkathedraal, zie Victory Park, neem delen van het Rode Plein in, inclusief de kleurrijke uivormige koepels van St. Basil's Kathedraal, het Lenin-mausoleum en meer.


DAG 3: MOSKOU

Ontmoet uw privégids en chauffeur voor een retourtransfer tussen uw hotel in Moskou en Star City.


Tot de oneindigheid en verder! De Sojoez-TMA-simulator is de ervaring die het dichtst bij de ruimtevaart ligt zonder daadwerkelijk naar de ruimte te reizen, en geeft je de controle over alle benodigde ruimtevaartuigen om een ​​praktische reproductie uit te voeren van de stappen die nodig zijn om kosmonauten naar het internationale ruimtestation te sturen. Invoegen in een baan, rendez-vous, aanmeren, aanmeren, uitstappen, communicatie met het ISS, opnieuw binnenkomen en landen met het uitvoeren van de laatste operaties, dit is hoe de kosmonauten zich voorbereiden op hun reis naar het grote hiernamaals.


DAG 4: MOSKOU

Ontmoet uw privégids en chauffeur voor een retourtransfer tussen uw hotel in Moskou en Star City.

Het Sokol-ruimtepak, of 'valk'-pak, is een Sovjet-ruimtepak dat is ontworpen voor de kosmonauten om aan boord van het Sojoez-ruimtevaartuig te dragen tijdens hun reizen naar het internationale ruimtestation ISS. Het pak beschermt de drager in het geval van drukverlaging in het ruimtevaartuig en weegt slechts 22 lbs, wat vrij licht is in vergelijking met het Orlan-pak dat is ontworpen voor ruimtewandelingen. Grijp deze kans om het uniform van een kosmonaut te passen en meer te weten te komen over de regelsystemen en het proces om het te verzegelen in geval van drukverlaging.


DAG 5: MOSKOU

Ontmoet uw privégids en chauffeur voor een retourtransfer tussen uw hotel in Moskou en Star City.


Deze simulator modelleert alles wat de kosmonauten nodig hebben voor het dagelijks leven aan boord van het internationale ruimtestation, inclusief het controlecentrum van het station, een aantal operationele systemen van het station, oefenruimte, kookvoorzieningen, beddengoed en zelfs een ruimtetoilet. Nu, binnen de veiligheid van de atmosfeer van de aarde, kun je een dag uit het leven van een Russische kosmonaut beleven!


Neem deel aan een ontmoeting met een ervaren kosmonaut waarin hij het verhaal van zijn vlucht naar de ruimte deelt, evenals veel van de kleinere details van ruimtevaart die niet algemeen bekend zijn. Na deze expositie ben je vrij om brandende vragen te stellen die je zou kunnen hebben met betrekking tot het Russische ruimteprogramma of alles wat je in het Cosmonaut Training Center zou hebben gezien.


DAG 6: MOSKOU

Ontmoet uw privégids en chauffeur voor een retourtransfer tussen uw hotel in Moskou en Star City.


Bij aankomst bij de Yu. A. Gagarin Cosmonaut Training Center, wordt u begeleid naar het gebied van medisch onderzoek en begint u aan een korte gezondheidsbeoordeling om uw bloeddruk, cardiovasculaire zenuwstelsel en bewegingsapparaat te evalueren en om de afwezigheid van sinusitis te bevestigen. Na deze controle begint u met uw oriëntatieprogramma om meer te weten te komen over de bijzonderheden van de vlucht, rekening houdend met de impact van gewichtloosheid en sensorische overbelasting, en om informatie te verstrekken over veiligheidsmaatregelen en om eventuele vragen te beantwoorden, en besluit met een trainingsvideo.


DAG 7: MOSKOU

Ontmoet uw privégids en chauffeur voor een retourtransfer tussen uw hotel in Moskou en Star City.


Je wordt privé overgebracht naar de centrale poort van Star City, waar je vervolgens aan boord gaat van een gedeelde bus die naar het vliegveld Chkalovsky reist. Begin bij aankomst aan de pre-flight training aan boord van de IL-76 MDK airlifter. Na het voltooien van de verplichte veiligheidscontroles, nestelt u zich in uw stoelen terwijl de turbines van het vliegtuig tot leven komen en zich voorbereiden op het opstijgen. In de loop van een uur en een vlucht van 20 minuten zul je 10 hartverscheurende voorbeelden van ervaren

gewichtloosheid van nul G. Nadat u de vlucht hebt voltooid, keert u terug naar de grond waar u herdenkings bewijzen zult krijgen die uw prestatie bevestigen.


DAG 8: MOSKOU - KYZYLORDA - BAIKONUR

Geniet van een luchthaventransfer met een privé voertuig en chauffeur. Voor extra comfort staat er een Engelssprekende assistent voor u klaar op de luchthaven.


Stap aan boord van een vlucht met service van Moskou naar Kyzylorda, de dichtstbijzijnde luchthaven naar Baikonur. De geschatte vluchttijd is 3,5 uur. Als de directe optie niet beschikbaar is, zal de vlucht door Astana vliegen en duurt het ongeveer 5,5 uur.


Stap aan boord van een bus op de luchthaven Korkyt-Ata in Kyzylorda met service naar hotel Berezhki in Baikonur.


Geniet van een lunch in het restaurant van hotel Berezhki.


Een vrije middag in het hotel. Dit is een goede gelegenheid om bij te komen na een ochtend in de lucht en onderweg.


Ervaar uit de eerste hand de geschiedenis van de Russische kosmonauten, maak een rondreis door het Buran Orbital Ship en bezoek de gedenkhuizen van Sergei Korolev en Yuri Gagarin. Na de tour keert u terug naar uw hotel voor diner, vrije tijd en rust.


DAG 9: BAIKONUR

Na het ontbijt in Hotel Berezhki, reis je naar een reeks lanceert locaties in Baikonur, gevolgd door een Sojoez-FG-draagraket terwijl deze wordt vervoerd naar lanceerplaats 1 (ook bekend als de Gagarin-lancering) waar je de installatie van de raket kunt bekijken van een veilige afstand.


De raket zal rusten tot de lanceringsdag na de installatie op de lanceerplaats van Gagarin, dus nu kun je het monument van de eerste kunstmatige aarde satelliet bezoeken en dan een wandeling maken rond het communicatiestation "Saturn". Na je tour transfer naar de stad Baikonur.


Geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant met gereserveerde zitplaatsen.


Leer de geschiedenis van zowel de ruimtehaven als de stad zelf tijdens je tour door de straten. Haal de cultuur en tradities van Kazachstan op via de monumenten en gedenktekens onderweg, inclusief een reis naar de Saint Martyr George Cathedral. Na de tour geniet je van wat vrije tijd in de stad, waar je kunt gaan zitten om te eten in een café of een paar winkels op de markt kunt bekijken. Transfer naar het Baikonur Town History Museum na je verkenning van de stad.


Het museum zal onthullen hoe de Baikonoer-ruimtehaven is ontstaan, samen met de uitdagingen waarmee het wordt geconfronteerd en in de toekomst zal worden geconfronteerd. Het museum herbergt ook kennis van de personen die verantwoordelijk zijn voor de beroemde geschiedenis van de stad, waaronder wetenschappers, ontwerpers, commandanten en organisatoren van het industriële militaire complex van de Sovjet-Unie. Na uw rondleiding keert u terug naar het hotel voor diner en vrije tijd.

DAG 10: BAIKONUR

Na het ontbijt in het hotel, reis je naar het lanceerplatform voor de Proton-raketdrager, gevolgd door een bezoek aan het legendarische ondergrondse bunker controlecentrum dat de enige echte Energia-Buran-raket drager lanceerde. Na de tour wordt u teruggebracht naar het hotel.


Geniet van een lunch in het restaurant van hotel Berezhki.


Ga naar het lanceerplatform voor de Zenit-raket drager voor een rondleiding en vervolgens naar een lanceerplaats met een monument ter nagedachtenis aan de ingenieurs en arbeiders die zijn gepasseerd tijdens deelname aan raketlanceringen. Ga na de tour terug naar het hotel.


Diner in het restaurant van Hotel Berezhki, gevolgd door vrije tijd en rust.


DAG 11: BAIKONUR

Na het ontbijt in het hotel, ga je op tournee door de International Space School, waar je de studenten, docenten en directeur ontmoet. Je krijgt de kans om een ​​documentaire te bekijken in een van de klaslokalen, je foto te nemen in een Orlan ruimtepak, een ruimtecapsule te bezoeken en meer.


Transfer naar het kosmonaut hotel en zie de kosmonauten terwijl ze aan boord gaan van de raket drager. Loop door de legendarische Alley of Heroes op weg naar de stad voor wat vrije tijd.


Transfer naar lanceerplaats # 254 "RKK Energia" en wacht op de beklimming van de kosmonauten. Nadat je hebt gezien hoe de bemanning van het ruimtevaartuig verslag uitbrengt aan de voorzitter van het staatscommissie, wacht je om naar de observatiepost in het museum van de geschiedenis van de Baikonoer-ruimtehaven te gaan. Aangekomen bij de observatiepost, aanschouw de authentieke lancering van een Sojoez MS-08 raket drager in de ruimte. Na de festiviteiten keert u terug naar het hotel voor het diner en rust.


DAG 12: BAIKONUR - KYZYLORDA - ASTANA - MOSKOU

Ontbijt in het hotel, gevolgd door een transfer naar de luchthaven Korkyt-Ata, Kyzylorda. De reistijd is ongeveer drie uur.


Stap aan boord van een vlucht met service van Kyzylorda naar Astana. De geschatte vluchtduur is één uur en 30 minuten.


Terwijl u wacht op de vlucht Astana-Moskou, kunt u deelnemen aan een sightseeingtour door de stad Astana en onderweg lunchen.


Ga aan boord van een vlucht van Astana naar Moskou. De geschatte vluchtduur is drie uur en 40 minuten.


Geniet van een luchthaven transfer met privé voertuig en chauffeur. Voor uw extra comfort zal een Engelssprekende assistent u helpen bij het inchecken, u door de documenten van het welkomstpakket, uw reisschema leiden en uw vragen beantwoorden.


DAG 13: MOSKOU

Geniet van een luchthaventransfer met een privé voertuig en chauffeur. Voor extra comfort staat er een Engelssprekende assistent voor u klaar op de luchthaven.


Accommodatie: vertrek (Int`l Airport) (standaard)



Individuele Rondreis Rusland 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203