Individuele Rondreis Rusland 7 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Rusland 7 dagen
Individuele Rondreis Rusland 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Rusland - Individueel

Individuele Rondreis Rusland 7 dagen




DAG 1: MOSKOU

Nadat u uw reis met Kensington Tours heeft beveiligd, ontvangt u een uitnodigingsbrief voor uw Russische inreisvisum, samen met aanvullende belangrijke reisdocumenten.


Geniet van een luchthaven transfer met privé voertuig en chauffeur. Voor uw extra comfort zal een Engelssprekende assistent u helpen bij het inchecken, u door de documenten van het welkomstpakket, uw reisschema leiden en uw vragen beantwoorden.


Een welkomstpakket met een stadsplattegrond, treinkaartjes (indien relevant) en alle andere toeristische informatie die wij nuttig achten, wacht op u bij aankomst in uw eerste hotel tijdens uw reis.


DAG 2: MOSKOU

Ga op een volledige dag must-see hoogtepunten tour door Moskou met een privégids en voertuig. Houd uw camera bij de hand om momentopnames te maken van de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het historische Bolsjojtheater, het voormalige KGB-gebouw van waaruit de beruchte Sovjethandhavingsinstantie ooit actief was, en maak een foto aan de Sofia-dijk, met het imposante Kremlin aan de overkant van de rivier . Een bezoek aan Moskou is niet compleet zonder een wandeling over het Rode Plein, het beroemdste plein van heel Rusland. Samen met het Kremlin erkend als UNESCO-werelderfgoed, wandelt u over dit uitgestrekte geplaveide plein en kijkt u naar de meest herkenbare bezienswaardigheden van de stad; de kleurrijke uivormige koepels van de St. Basiliuskathedraal, de rode muren en torens van het Kremlin (kantoor van de Russische president), het Lenin Mausoleum, het Nationaal Historisch Museum en het beroemde warenhuis GUM. Loop over het complexe terrein en bezoek de Wapenkamer van het Kremlin om inzicht te krijgen in de indrukwekkende rijkdom en weelde van de Russische vorsten van weleer. Wees getuige van een opmerkelijke verzameling oude regalia, kroning jurken en ceremoniële tsaar gewaden, kledingstukken van de Russisch-orthodoxe kerkelijke geestelijkheid, artistieke gouden en zilveren waren, ceremoniële wapens en wapenrustingen, koninklijke koetsen en meer.



DAG 3: MOSKOU - ST. PETERSBURG

Ontmoet uw privégids en voertuig en vertrek op een tour van een halve dag. Baan je een weg naar de Christus de Verlosserkathedraal, de hoogste orthodox-christelijke kerk ter wereld. Een blik op de prachtige witte en gouden buitenkant wordt alleen overtroffen door naar binnen te kijken naar de indrukwekkend versierde centrale koepel schilderingen. Rijd naar het Novodevichy-klooster en begraafplaats dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en loop door de witte vestingwerken van het indrukwekkende complex van 15 gebouwen. Kathedralen, torens, wallen en meer, Novodevitsj is een wandeling door het verleden van Rusland, omdat het door de eeuwen heen de laatste rustplaats is geworden van belangrijke Russische edelen, opmerkelijke auteurs en politieke figuren. Mis de fresco's niet in de oudste structuur van het complex, de Smolensky-kathedraal, die tot de mooiste van Moskou behoort.

Let op: het Novodevichy-klooster wordt tijdelijk gerenoveerd en het uitzicht kan tijdens dit proces grotendeels worden belemmerd.


Geniet van een transfer naar het treinstation met een privé voertuig en chauffeur. Voor extra comfort staat er een Engelssprekende assistent voor u klaar om u te helpen op het treinstation.


Bekijk de veranderende landschappen door de ramen op een hogesnelheidstrein van Moskou naar St. Petersburg. De reistijd is ongeveer 3,5 uur.


Ontmoet uw chauffeur en voertuig voor een privétransfer naar het treinstation. Een Engels sprekende assistent staat voor u klaar om u te helpen met uw verbinding.



DAG 4: ST. PETERSBURG

Ga met een privégids en chauffeur op een hoogtepunt rondleiding door St. Petersburg om kennis te maken met de belangrijkste architecturale en historische monumenten van de stad. Rijd langs de wereldberoemde Nevsky Prospect en bekijk het klooster van Alexander Nevsky met zijn prachtige Trinity Cathedral en de begraafplaats waar Dostoevsky, Tchaikovsky en andere iconische Russen werden begraven. Bekijk de enorme St. Isaac's Cathedral, de vierde grootste kathedraal ter wereld, versierd met een gouden koepel die de skyline langs de Neva domineert. Je bezoekt Peter en Paul's Fortress, een Travel + Leisure ‘Thing Not to Miss’, en de site waar Peter de Grote voor het eerst de weg brak voor de bouw van St. Petersburg. De citadel heeft een klokkentoren van 400 voet en werd de begraafplaats van veel Russische tsaren en edelen. Rijd langs de zomertuin en stop in het veld van Mars met de eeuwige vlam. Ga verder naar het op twee na grootste plein ter wereld en zie Palace Square met de Alexander Column, de triomfboog van het General Staff Building en het Winter Palace-complex, de thuisbasis van de Hermitage die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.


DAG 5: ST. PETERSBURG

Vandaag ga je op pad met een privégids en voertuig tijdens een rondleiding door het Hermitage Museum, een UNESCO-werelderfgoedlocatie en een van de beste 'dingen die je niet mag missen' in St. Petersburg. Verspreid over vier enorme gebouwen, waaronder het beroemde Winterpaleis, bestaat de Hermitage uit in totaal bijna 360 kamers. De collectie West-Europese kunst, met meer dan 600.000 items, presenteert de ontwikkeling van kunst van de middeleeuwen tot heden en wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. Geniet van uitstekende meesterwerken van oude meesters zoals Leonardo da Vinci, Raphael, Michelangelo en Titian, en bewonder wereldberoemde werken van Picasso, Degas, Renoir, Pissarro, Van Gogh en Gauguin. Bewonder de Military Gallery, met honderden portretten van generaals uit de patriottische oorlog van 1812, en bekijk werken uit het oude Griekenland en Rome, evenals vroeg-oosterse kunst. Zorg ervoor dat u eventuele specifieke interessegebieden aan uw gids noemt voor een rondleiding door de collectie die speciaal voor u is gemaakt.

DAG 6: ST. PETERSBURG

Maak een volledige dagtour naar Pushkin, oorspronkelijk Tsarskoe Selo (Tsar's Village) genoemd, beroemd om het prachtige Catherine Palace en park. De stad, ook bekend als Poesjkin, ter ere van de grote Russische dichter Alexander Poesjkin, was de belangrijkste zomerresidentie van de koninklijke familie. De collectie van het paleis bevat een groot aantal kostbare kunstwerken, zoals meubels, porselein, beelden en doeken, waaronder persoonlijke bezittingen van Russische keizers en leden van hun families. Bezoek een van de meest opmerkelijke interieurs van Catherine Palace, de Amber Room. Uw privé gids vertelt het verhaal van de bouw van Catherine Palace en over de tragische momenten in de geschiedenis van het paleis, verbonden met de nazi-bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ga verder met de zomerresidenties van de koninklijke familie, Peterhof. Het wereldberoemde paleis, de fontein en het park zijn een opmerkelijk herkenningspunt van de Russische artistieke cultuur uit de 18e-19e eeuw. Na de rondleiding keert u terug naar uw hotel.


DAG 7: ST. PETERSBURG

Ontmoet uw chauffeur en voertuig voor een privé luchthaven transfer. Een Engels sprekende assistent staat voor u klaar om u te helpen met uw verbinding.



Individuele Rondreis Rusland 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203