Individuele Rondreis Rusland 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Rusland 8 dagen
Individuele Rondreis Rusland 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Rusland - Individueel

Individuele Rondreis Rusland 8 dagen




Dag 1: Aankomst in Moskou

Ontmoet uw chauffeur op de luchthaven voor privé vervoer met de auto naar uw hotel in het centrum van Moskou. Maak je eerste wandeling naar de hoofdstraat en het Rode Plein en krijg de eerste indrukken van de dynamische stad.


 Bezocht: Moskou

 Accomodation Night in Pushkin Hotel (Moskou)


Dag 2: City Tour Moskou

Na het ontbijt, ontmoet je je gids en begin je privé rondleiding door de stad: bewonder het Rode Plein met de Sint-Basiliuskathedraal, het Bolsjojtheater, het Manezhnaya-plein, de hoofdstraat - Tverskaya, de Christus-Verlosserkathedraal en het prachtige panorama van de stad vanaf de Mussenheuvels (Vorobievy) Bloederig). Eindelijk zult u genieten van het prachtige Novodevichy-klooster, ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Spring na de lunch op de metro en ontdek deze ondergrondse wereld van marmeren stations versierd met mozaïeken, bronzen sculpturen en geweldige kroonluchters.


 Bezocht: Moskou

 Accomodation Night in Pushkin Hotel (Moskou)


Dag 3: Kremlin en wapenkamer

Na het ontbijt ontmoet u uw gids en gaat u verder naar het Kremlin en de wapenkamer. Een oud kathedralen complex is ongetwijfeld de bekendste bezienswaardigheid van Rusland en het symbool van zijn politiek en de Arsenaal Kamer biedt echte schatten die door de eeuwen heen zijn vergaard door Russische tsaren en prinsen. Na de lunch heb je tijd tot je beschikking, misschien om het Izmaylovo Kremlin te bezoeken of een wandeling te maken in de Old Arbat-straat.


 Bezocht: Kremlin van Moskou, Arsenaal

 Accomodation Night in Pushkin Hotel (Moskou)


Dag 4: Kolomenskoye en Saspan trainen

Na het uitchecken geniet u van een rondleiding door Kolomenskoye, de voormalige residentie van de tsaar en tegenwoordig een van de mooiste parken en openluchtmusea in Moskou: het kortgeleden gereconstrueerde houten paleis van de tsaar wordt vaak "een achtste wereldwonder" en de kerk van Ascencion genoemd staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Na de lunch transfer per auto naar het treinstation en vertrek per hogesnelheidstrein naar St. Petersburg. Bij aankomst ontmoet u uw chauffeur op het treinstation voor privé vervoer met de auto naar uw hotel in het centrum van St. Petersburg.


 Bezocht: Kolomenskoye, Sint-Petersburg

Dag 5: Ontdekking van Sint-Petersburg

Na het ontbijt, ontmoet je je gids en begin je privé rondleiding door de mooiste bezienswaardigheden: de drie eilanden aan de monding van de Neva, de oevers van de rivier, de Admiraliteit, het Winterpaleis, de Cruiser Aurora, NevskyProspekt en de rostrale zuilen van Vassilievksy Eiland. Je bezoekt Peter en Paul Fortress - hart van de stad, waar alle Russische keizers zijn begraven, St.Isaac's Cathedral, een van de meest indrukwekkende kerken van de stad en de ongelooflijke Kerk van de Verlosser op het Bloed.


 Bezocht: Sint-Petersburg

 Accomodation Night in DOM Boutique (Sint-Petersburg)


Dag 6: Beauty Of Hermitage

Verken met je gids een van de grootste musea ter wereld - het Hermitage Museum, dat zich in de vorige residentie van de tsaren bevindt - Winterpaleis met ongelooflijke decoratie. Prachtige gebouwen van het museum bevatten meer dan 3.000.000 kunstwerken, waaronder schilderijen van Da Vinci, Rembrandt, Matisse, Picasso, Van Gogh en Gauguin.


 Bezocht: Sint-Petersburg

 Accomodation Night in DOM Boutique (Sint-Petersburg)


Dag 7: Tsar's Residences

Na het ontbijt begint uw rondleiding in een buitenwijk van Petersburg, Pushkin. De zomerresidentie van de Russische tsarenfamilie The Grand Palace Catherine met de wereldberoemde Amber-kamer. Na de lunch neemt de chauffeur u en uw gids mee naar het Pavlovsk-paleis en het 600 hectare grote Engelse park: een meesterwerk uit de klassieke periode. Geniet 's middags terug in St.Petersburg en geniet van uw vrije tijd - misschien door een boottocht op de rivier de Neva?


 Bezocht: Sint-Petersburg

 Accomodation Night in DOM Boutique (Sint-Petersburg)


Dag 8: Doe Swidaniya, Rusland!

Voor vertrek heb je nog tijd om laatste souvenirs te kopen, daarna komt je chauffeur bij de receptie van het hotel om je op te halen en naar het vliegveld te rijden. We zullen je graag weer zien - doe swidaniya!


 Bezocht: Sint-Petersburg



Individuele Rondreis Rusland 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203