Individuele Rondreis Rusland 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Rusland 8 dagen
Individuele Rondreis Rusland 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Rusland - Individueel

Individuele Rondreis Rusland 8 dagen




DAG 1

De thuisbasis van het beroemde Rode Plein, je komt aan in de prachtige stad Moskou. De stad zou acht en een halve eeuw oud zijn en heeft een prachtige architectuur die over meerdere eeuwen is ontstaan.Je wordt rechtstreeks van het vliegveld naar het hotel gebracht, waar je kunt ontspannen voordat je Moskou gaat ontdekken. Van ijsstokken tot ijssculpturen en sneeuwparades, er is veel te zien.


De stad is ook de thuisbasis van het wereldberoemde Bolsjojtheater, voor degenen die meer van klassiek amusement houden. Ontmoet uw medereizigers in het hotel en onthoud… u zult dezelfde mensen omhelzen wanneer de reis eindigt, die u op deze dag als vreemden verschijnen!


Maaltijden: ontbijt en diner.


DAG 2

Vandaag maak je kennis met je 4 × 4-voertuigen terwijl we de extreme winters van Rusland over de weg gaan verkennen! We zullen onze rijvaardigheid op sneeuw testen onder het toeziend oog van een professionele instructeur die ons een briefing zal geven over het rijden op ijs. Dit deel is erg leuk omdat je iets nieuws, spannends en unieks voor Rusland leert. Nadat we vertrouwd zijn geraakt met het voertuig, rijden we verder over besneeuwde wegen en bereiken we Sergiev Posad, ook wel bekend als het "Russische Vaticaan".


De stad ligt tussen schilderachtige bossen aan de oever van het grote en ronde Plescheevo-meer. Het heeft een enorme collectie kerken en je hebt genoeg tijd om enkele van deze te bezoeken. In de kerken kun je ook het prachtige koor horen zingen, want het stopt nooit van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat. Later wacht ons een stevige maaltijd in het hotel. Overnachting in Sergiev Posad.


Rijafstand: 80 km

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner



DAG 3

Na het ontbijt gaan we op excursie naar Lavra, het grootste klooster van de Russisch-orthodoxe kerk. Het was vroeger een Russisch fort en is omgeven door enorme muren en torens. Het grondgebied is gevuld met kunstvoorwerpen (meer dan 40 gebouwen) gebouwd in XV-XIX eeuw door de toonaangevende Russische meesters.


Na een bezoek aan Lavra rijden we richting Uglich, dat ook deel uitmaakt van de Gouden Ring. Het is de perfecte showcase voor diegenen die pure Russische schoonheid willen ervaren. Wat ooit een fort was in het Koninkrijk Muscovy, is nu een rustig toevluchtsoord tegen het hectische stadsleven.

Op weg naar Uglich rijden we op een speciaal sneeuw trainingsveld en krijgen we nog een kans om de sensatie van het rijden op met sneeuw bedekte velden te ervaren, die soms het gevoel hebben op glas te rijden omdat je de weerspiegeling van je voertuig daadwerkelijk kunt zien op de grond onder je! We bezoeken ook het Kremlin, dat zich op het hoogland van de Wolga bevindt. In de oudheid was het fort, omringd door water, ontoegankelijk.


Na de lunch rijden we over met ijs bedekte rivieren om de stad Myshkin (de stad van de muis) te bereiken. Interessant is dat veel plaatsen en musea in Myshkin een muis thema hebben. Nadat we deze fascinerende stad hebben verkend, rijden we verder richting Rybinsk. Breng de rest van de avond ontspannen door in uw luxe hotel in Rybinsk.


Rijafstand: 250 km

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner



DAG 4

We zullen vandaag vroeg beginnen, want we hebben nog een lange weg te gaan. Na warme kopjes thee / koffie en een heerlijk Russisch ontbijt beginnen we aan onze lange rit richting Valday. Dit wordt een interessante rit omdat Valday bekend staat om zijn klokken, meren, bossen en rivieren. Onderweg stoppen we bij Borovichi, een prachtige stad naast de Mtsa-rivier voor de lunch. Op weg naar Borovichi stoppen we ook voor een ander snel ontbijt in Cherepovets.


Onderweg zien we veel kleine Russische dorpjes en kerken. Natuurlijk stoppen we bij veel van hen om de lokale bevolking te ontmoeten. 'S Middags vervolgen we onze rit richting Valday. De ervaring met bevroren meren wordt spannender en spannender, aangezien we onszelf zullen moedigen om een ​​stoombad te nemen in een echt Russisch badhuis en in een natuurlijk ijsgat te duiken dat midden in een bevroren meer is uitgesneden! Na de lange autorit en avontuurlijke duikervaringen, zullen we een uitgebreid diner in het hotel vragen en overnachten in Valday.


Afstand: 563 km

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner


DAG 5

'S Morgens na een stevig ontbijt hebben we wat tijd om de stad verder te verkennen en opvallend mooie plekken te bezoeken, zoals het ensemble van Valday Iversky Monastery, de Presentation Church en het Valdaysky District Museum. 'S Middags beginnen we aan onze reis richting Veliky Novgorod. Tijdens de reis rijden we langs de stad Kresttsy, beroemd om zijn linnen kant genaamd "Embroidery of Kresttsy". Als we Veliky Novgorod bereiken, stoppen we hier voor de nacht en hebben we een uitgebreid Russisch diner.


Rijafstand: 140 km

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

DAG 6

Vandaag gaan we wat sightseeing doen in Veliky Novgorod. We bezoeken de St. Sophia-kathedraal, gebouwd tussen 1045 en 1050 onder de bescherming van Vladimir Yaroslavich, Novgorod Kremlin, traditioneel bekend als de Detinets, en bevat ook het oudste paleis in Rusland. Veliky Novgorod zal zeker een onvergetelijke indruk achterlaten vanwege het onnavolgbare en majestueuze landschap.


Tijd om je toeristen hoeden te verwisselen met de hoeden van je reizigers terwijl we achter de wielen zitten en richting St. Petersburg gaan rijden. We volgen niet de hoofdweg tussen Moskou en St. Petersburg, maar rijden over een pittoreske landweg die door een paar kleine steden gaat, zoals Luga & Gatchina. Onderweg rijden we op meer ijzige wegen. Maar u hoeft zich nergens zorgen over te maken, u zou inmiddels een beetje een expert zijn geworden in het rijden op bevroren meren en ijzige wegen!


We komen 's avonds aan in Sint-Petersburg en overnachten in een van de beste hotels van de stad. Vergeet 's avonds niet langs de beroemde Nevsky Prospect te wandelen voordat je samen gaat eten in de prachtige stad Sint-Petersburg.

Rijafstand: 240 km

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner


DAG 7

Deze dag kun je de stad alleen bewonderen, of je nu in de Kerk van het Bloed bent, musea bezoekt of door de straten loopt, je zult in ieder geval prachtig versierde bruggen, monumenten en de gebouwen bewonderen waar ooit de adel van Rusland was gevestigd. Musea, paleizen, herenhuizen en villa's, religieuze bezienswaardigheden, monumenten, rivieren en kanalen, alles is fascinerend in St. Petersburg. Geen wonder dat Sint-Petersburg een van de mooiste steden ter wereld wordt genoemd.


Het Hermitage Museum is bijvoorbeeld de algemene attractie in Sint-Petersburg. Een prachtig paleis-museum met meer dan 3.000.000 kunstwerken. De Hermitage is een van 's werelds grootste musea, met kostbare werken van Rembrandt, Leonardo, Michelangelo, Rubens en meer.


'S Avonds komen we samen voor een afscheidsdiner! Weet je nog hoe je elkaar de hand schudde en jezelf formeel voorstelde aan je mede deelnemers op dag 1? We beloven je dat je vanavond afscheid zult nemen met een belofte om contact te houden!


Maaltijden: ontbijt en diner



DAG 8

De expeditie eindigt vanmorgen en we vliegen terug naar huis. Als u echter uw programma wilt verlengen en nog een paar dagen in Sint-Petersburg wilt blijven, helpen we u graag bij het verlengen van uw vakantie!



Individuele Rondreis Rusland 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203