Fly Drive Individuele Rondreis Dwars door de Schotse Hooglanden Afbeelding Fly Drive Individuele Rondreis Dwars door de Schotse Hooglanden
Fly Drive Individuele Rondreis Dwars door de Schotse Hooglanden ***
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Fly Drive Individuele Rondreis Dwars door de Schotse Hooglanden

***

plane hotel car


11 Dagen

De Schotse Hooglanden is één van de enige streken in Europa, waar u nog ongerepte woeste natuur vindt.  Wilde bergen, geruisloze heidevlaktes,  schitterende vergezichten en een ruige kust met magnifieke baaien zijn uw deel. Deze prachtige rondreis Schotland leidt u vanaf de hoofdstad Edinburgh of vanaf Glasgow langs Inveraray, Oban, Fort William, Ullapool en uiteraard Inverness en het Loch Ness. 

Fly Drive rondreis o.b.v. Logies met ontbijt



Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Amsterdam - Glasgow

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Glasgow en neemt uw huurauto in ontvangst. U kunt de Glasgow Cathedral, verschillende musea, winkelcentra en werken van Mackintosh bezichtigen.

Dag 2 en 3: Glasgow - Oban (ca. 165 km)

Vandaag gaat via Inveraray met het kasteel van de hertog van Argyll, de route volgen door Argyll naar Oban. Dit is een havenstad die aan de westkust ligt en ook een prachtige omgeving heeft. Vanuit Oban bestaat de mogelijkheid met de ferry naar het eiland Mull en ook naar Iona, waar overblijfselen van het Benedictijnerklooster te zien zijn.

Dag 4 en 5: Oban - Ullapool (ca. 350 km)

U rijdt op deze dag richting het noorden door Wester Ross. Een woeste gebied met de oudste bergen op aarde ook leven hier wilde katten, edelherten en roofvogels. Het is mogelijk om met de ferry vanuit Ullapool naar de eilanden Lewis & Harris te reizen. Deze eilanden staan enorm bekend om hun prachtige omgeving, mooie witte stranden en het spectaculaire landschap.

Dag 6 en 7: Ullapool - Inverness (ca. 195 km)

Voordat u naar Inverness rijdt, is handig nog een bezoek brengen aan Dunrobin Castle in Golspie. U kunt een excursie volgen naar het Cawdor Castle, dat bekend staat om Shakespeares Macbeth ook kunt u wat geschiedenis ontdekken in Culloden Moor, waar de laatste veldslag is gestreden op Britse bodem. Whisky Liefhebbers volgen natuurlijk de whiskytrail, een van de bekendste routes van Schotland. Voor de Whiskeytrail rijdt u door de Speyside langs zeven distilleerderijen die u alle informatie kunnen geven over dit Schotse levenswater.

Dag 8 en 9: Inverness - Fort William (ca. 110 km)

Vandaag gaat u naar het Urquhart Castle aan de westkant van Loch Ness. Het meer van Loch Ness is bekend vanwege Nessie, het monster van Loch Ness, van Nessie zijn er onscherpe en vage foto,s te vinden, maar het is nooit officieel vastgesteld of Nessie bestaat. U gaat verder in de richting van Fort William. Dit toeristische plaatsje heeft een uitzicht over de Ben Nevis, dit is de hoogste berg van Schotland.

Dag 10: Fort William - Callander (ca. 160 km)

Vandaag reist u verder via Tyndrum en Crianlarich naar het Loch Lomond National Park. U verblijft een nacht in de omgeving van Callander.

Dag 11: Glasgow - Amsterdam

Uw fly en drive eindigt vandaag. U rijdt terug naar de luchthaven van Glasgow waar u uw auto inlevert en incheckt op uw rechtstreekse terugvlucht naar Amsterdam.


Dag tot dag in het kort

Dag 1: Amsterdam - Glasgow
Dag 2 en 3: Glasgow - Oban (ca. 165 km)
Dag 4 en 5: Oban - Ullapool (ca. 350 km)
Dag 6 en 7: Ullapool - Inverness (ca. 195 km)
Dag 8 en 9: Inverness - Fort William (ca. 110 km)
Dag 10: Fort William - Callander (ca. 160 km)
Dag 11: Glasgow - Amsterdam



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 10 overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Individuele Rondreis Dwars door de Schotse Hooglanden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203