Riviera Afbeelding Riviera
Riviera
Bestemming: ADRIATISCHE KUST - PORTOROZ

Riviera




Hotel o.b.v. Volgens programma



Het comfortabele, centraal gelegen viersterrenhotel Riviera ligt aan de boulevard van Portoroz. Op zeer korte afstand van het pittoreske visserdorp Piran. Niet alleen aan het strand, maar ook bij het openluchtzwembad kun je heerlijk ontspannen en zonnebaden. In het wellnesscentrum kun je gebruik maken van het overdekte zoutwaterzwembad en het bubbelbad. Voor de ultieme ontspanning kun je ter plaatse een massage of schoonheidsbehandeling boeken of de sauna bezoeken. Overdekt zwembad, zonnebank, en massage niet mogelijk tussen 4/7-14/7. Sauna gesloten tussen 4/7-5/8. Je verblijft op een comfortabele kamer voorzien van onder andere telefoon, tv, minibar en airconditioning. Een aantal kamers hebben zeezicht en er zijn familiekamers beschikbaar. Iedere ochtend kun je een keuze maken van het ontbijtbuffet. Als je het fijn vindt om ook het diner (buffet) geregeld te hebben, is het mogelijk de basis halfpension bij te boeken. Het hotel heeft ook een a-la-carterestaurant en een bar waar je aan het einde van de dag nog gezellig een drankje kunt drinken.

Ligging slechts door een weg gescheiden van het strand in het centrum met winkels, restaurants en bars ca. 200 m van het pittoreske vissersdorp Piran

Faciliteiten receptie lounge lift parkeerplaats (gratis) Faciliteiten tegen betaling garage: ca. 15 per nacht Sport en ontspanning openluchtzwembad (ca. 35 m2) overdekt zoutwaterzwembad (gesloten: 4/7-14/7) bubbelbad (gesloten: 4/7-14/7) Sport en ontspanning tegen betaling zonnebank (gesloten: 4/7-14/7) diverse saunas (gesloten: 4/7-5/8) massage (niet tussen 4/7-14/7) schoonheidsbehandelingen

Accommodatie hotel met 183 kamers voorzien van telefoon, tv, minibar, airconditioning, haardroger, douche en toilet.

Eenpersoonskamer met Douche, Toilet, Airconditioning.

Tweepersoonskamer met Douche, Toilet, Airconditioning.

Dubbel met extra bed met Douche, Toilet, Airconditioning, Balkon, Zeezicht.

Eten en drinken restaurant a-la-carterestaurant bar ontbijtbuffet dinerbuffet (halfpension)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Riviera 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203