Abba Rambla Afbeelding Abba Rambla
Abba Rambla
Bestemming: Barcelona - Barcelona

Abba Rambla


Dit achter een historische gevel gesitueerd modern en comfortabel hotel met uitstekend ingerichte kamers is zeer centraal gelegen direct aan de nieuwe wandelpromenade van Barcelona, de Rambla el Raval. Deze straat loopt evenwijdig aan de wereldberoemde naamgenoot. Het hotel ligt in het hart van de stad op ca. 350 m. van de bovengenoemde wereldberoemde levendige Ramblas. Het Museum voor Moderne Kunst ligt op ca....

Hotel o.b.v. Volgens programmaDit achter een historische gevel gesitueerd modern en comfortabel hotel met uitstekend ingerichte kamers is zeer centraal gelegen direct aan de nieuwe wandelpromenade van Barcelona, de Rambla el Raval. Deze straat loopt evenwijdig aan de wereldberoemde naamgenoot. Het hotel ligt in het hart van de stad op ca. 350 m. van de bovengenoemde wereldberoemde levendige Ramblas. Het Museum voor Moderne Kunst ligt op ca. 200 m. Een geweldige uitvalsbasis met goede service en luxe, om heerlijk te genieten van uw bezoek aan Barcelona.

Ligging

Metrostation Liceu (lijn L3) op ca. 400 m, levendige omgeving

Overzicht

Dit achter een historische gevel gesitueerd modern en comfortabel hotel met uitstekend ingerichte kamers is zeer centraal gelegen direct aan de nieuwe wandelpromenade van Barcelona, de Rambla el Raval. Deze straat loopt evenwijdig aan de wereldberoemde naamgenoot. Het hotel ligt in het hart van de stad op ca. 350 m. van de bovengenoemde wereldberoemde levendige Ramblas. Het Museum voor Moderne Kunst ligt op ca. 200 m. Een geweldige uitvalsbasis met goede service en luxe, om heerlijk te genieten van uw bezoek aan Barcelona.

Unique Selling Points

Zeer geliefd hotel, Goede prijs-kwaliteit, Persoonlijke service, Vlakbij de Ramblas, Gratis WiFi (openbare ruimte) en Verzorgde kamers

Faciliteiten van Hotel Abba Rambla

Receptie (), lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken

Er is 1 restaurant en Er is 1 barLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Abba Rambla 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiestunt.nl
v6.20210203