Casa Maca Afbeelding Casa Maca
Casa Maca ***
Bestemming: Barcelona - Barcelona

Casa Maca

***

We hebben voor u de manier gevonden om optimaal, en uiteraard super voordelig, te genieten van deze unieke Spaanse stad. U vliegt in ruim 2 uurtjes naar de Spaanse stad Barcelona. U verblijft in een Bed&breakfast, ook wel guesthouse genoemd. Het verblijf hier is een unieke manier om tussen, de lokale bevolking, nieuwe mensen te leren kennen! U bent geen massa toerist maar waant zich in het dagelijkse leven van...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



We hebben voor u de manier gevonden om optimaal, en uiteraard super voordelig, te genieten van deze unieke Spaanse stad. U vliegt in ruim 2 uurtjes naar de Spaanse stad Barcelona. U verblijft in een Bed&breakfast, ook wel guesthouse genoemd. Het verblijf hier is een unieke manier om tussen, de lokale bevolking, nieuwe mensen te leren kennen! U bent geen massa toerist maar waant zich in het dagelijkse leven van de Barcelonezen. Casa Maca is de perfecte uitvalsbasis om de meest bruisende stad van Spanje en haar omgeving goed te ontdekken. Casa Maca is gevestigd in een statig pand (ruim 100 jaar oud) in de authentieke en vooral gezellige wijken Eixample en Gracia. Casa Maca 1 ligt op de 2de verdieping en Casa Maca 2 op de 3de verdieping (in Spanje heet dat de Primero en segundo). In het gebouw is een lift en via 6 trappen bereikt u Casa Maca 1, Casa Maca 2 is 3 trappen extra.

Ligging: Casa Maca in Barcelona

In een normale woonwijk om de hoek van de beroemde Avenida Diagonal. Casa Maca ligt op 10 minuten loopafstand van de beroemde Sagrada Familia en 15 min van Plaza Catalunya en de fameuze Ramblas. In de nabije omgeving zijn voldoende restaurants, tabakswinkeltjes en kleine supermarkten.

Faciliteiten: Casa Maca

Casa Maca 1 & 2 bestaat uit ieder een etage met 5 slaapkamers en 1 extra kamer voor de floormanager (die tijdens u verblijf uw aanspreekpunt is). Er zijn twee badkamers aanwezig met wastafel, douche, toilet, showergel en shampoo. Er is een kleine centrale hal met een zitje. In de keuken, met een ruime tafel en 4 stoelen kunt u gebruik maken van het ontbijt of kunt een kopje koffie of thee zetten. De keuken is geopend van 8:00 tot 11:00

Tijdens uw verblijf zult u uw medebewoners vaak ontmoeten, de gasten van Casa Maca die u reeds voorgingen ervaren dat ook als een van de meest leuke onderdelen van hun verblijf in Casa Maca. U heeft tijdens uw verblijf tevens de beschikking over gratis wireless internet. Casa Maca is een rookvrije accommodatie. Casa Maca is een rookvrije accommodatie.

Uw hotelkamer:

Uw kamer is zeer smaakvol en modern ingericht. De kamers zijn ruim en hebben twee losse bedden of een tweepersoons bed. De kamers aan de voorzijde hebben een klein balkon en de kamers aan de achterzijde een serre met een klein tafeltje en twee stoelen. Uw bed is voorzien van bedlinnen en u ontvangt dagelijks een setje met handdoeken. Er is een klein tafeltje met wat opbergruimte voor uw kleding. De kamers beschikken over verwarming/ventilator.

Verzorging: Casa Maca

U verblijft in Casa Maca op basis van logies & ontbijt; ontbijt in buffetvorm.

Adresgegevens: GUESTHOUSE CASA MACA CALLE BRUC 146 BARCELONA /SPAIN

LET OP:

Uw transfer naar het hotel is niet inbegrepen. Vanaf de luchthaven kunt u heel gemakkelijk per bus, taxi of metro naar het centrum van de stad reizen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Casa Maca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203