Magic Villa del Mar Afbeelding Magic Villa del Mar
Magic Villa del Mar
Bestemming: Costa Blanca - Benidorm

Magic Villa del Mar


Hotel Villa Del Mar is een trendy hotel gelegen aan het Ponientestrand, in hartje Benidorm. Hier kunt u genieten van een complete uitrusting en talrijke ontspanningsmogelijkheden.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Villa Del Mar

Hotel Villa Del Mar is een trendy hotel gelegen aan het Ponientestrand, in hartje Benidorm. Hier kunt u genieten van een complete uitrusting en talrijke ontspanningsmogelijkheden.

Het hotel beschikt onder andere over een openluchtzwembad met ligstoelen en parasols, een zonneterras, lounge, dakterras en gratis wifi. Het is heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad met bubbelbad, de sauna of door een massage. U kunt er ook fitnessen, biljarten, tafeltennissen of boogschieten.

In het restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje; de verzorgde buffetten staan er klaar, snacks zijn voorzien en alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn inbegrepen. Voor een lekker aperitiefje of een verfrissende afsluiter van de dag beschikt het hotel over een bar en een terras.

Voor de kinderen is er een apart kinderzwembad en een speelruimte. Er is ook animatie voor jong en oud.

Hotel Villa Del Mar is slechts door de promenade van het Pontientestrand gescheiden. Het centrum van Benidorm bevindt zich op ca. 500 m.

Ligging

Het hotel is centraal gelegen in het oude centrum van Benidorm, slechts door een rustige weg gescheiden van het Poniente-strand. In de directe omgeving zijn diverse winkeltjes, restaurants en bars aanwezig. Er is een pinautomaat op ca. 300 m.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een mooie llobby met receptie, liften, tegen betaling internethoek en gratis wifi in de openbare ruimtes. In het gezellige restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd en bij de diverse bars bent u van harte welkom voor een drankje. Er is tevens een disco en tegen betaling een parkeergarage aanwezig. Bij het zwembad zijn ligbedden en parasols aanwezig.

Sport & Ontspanning

Voor de sportieve vakantieganger biedt het hotel diverse sportfaciliteiten, biljart, tafeltennis en een fitnessruimte. Tevens biedt het hotel ook de mogelijkheid voor ontspanning, zo kunt u terecht in het wellnesscenter (tegen betaling) met o.a. verwarmd binnenbad, Turks bad, sauna en jacuzzi.

Kinderen

Voor de kinderen is er ook genoeg vermaak in het aparte kinderbad, de miniclub voor kinderen t/m 12 jaar en de speeltuin.

Kamer

Netjes en verzorgd ingericht met airco, huurkluisje, tv (tevens BVN) en minibar. Badkamer met bad met hydromassage- en regendouche.

Verzorging

In Villa Del Mar verblijft u op basis van all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uursnacks van 11:00-12:00, 16:00-18:30 en 22:00-23:45 uur



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Magic Villa del Mar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203