Esmeralda Suites Afbeelding Esmeralda Suites
Esmeralda Suites ***
Bestemming: Costa Blanca - Calpe

Esmeralda Suites

***

Esmeralda Suites heeft een nieuwe gebouw en een prachtig uitzicht. Het ligt vlakbij het zandstrand van Calpe.

Appartement o.b.v. Volgens programma



Ligging

Het strand Playa de la Fossa ligt op ca. 250 m afstand. Bezoek ook de levendige badplaats Calpe, gelegen op ongeveer 3 km van Esmeralda Suites. Diverse restaurants en bars vindt u op ca. 250 m van het complex. Diverse bezienswaardigheden zoals Las Salinas (900 m.) en de eyecatcher van Calpe, de 332 meter hoge krijtrots Peñon de Ifach (2 km) liggen in de omgeving.

Faciliteiten van het hotel

De appartementen van Esmeralda Suites liggen in 1 gebouw van 22 verdiepingen. Het complex telt 2 liften. Esmeralda Suites beschikt over een receptie en u maakt gratis gebruik van wifi in de openbare ruimtes.Het appartementencomplex heeft geen restaurant of bar, maar in de directe omgeving (ca. 250 m afstand) vindt restaurants en bars. Buiten ligt een zwembad en een kinderbad, op het zonneterras maakt u gratis gebruik van de ligbedden met matrasjes. Verder beschikt Esmeralda Suites over een wasservice en priveparkeerplaats (beide tegen betaling). Let op: U dient ter plaatse een borg te betalen van 100 (contant) per appartement.

Uw appartement

Uw ruime 2-kamerappartement (1-4 personen) is netjes en eenvoudig ingericht. Het appartement bestaat uit een slaapkamer en een woon/-slaapkamer met slaapbank. De kitchenette beschikt over een oven, magnetron, kookpitjes, broodrooster, koffie- en theefaciliteiten en koelkastje. Verder beschikt het appartement over airconditioning, satelliettelevisie en gratis wifi. In de badkamer treft u een bad en/of douche en toilet. Op het balkon staan stoelen. Gaat u met meer personen op vakantieBoek dan een 3-kamerappartement (1-6 personen), voorzien van dezelfde faciliteiten als het 2-kamerappartement maar met een extra slaapkamer.

Verzorging

U verblijft in Esmeralda Suites op basis van Logies.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Esmeralda Suites 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203