Residencia Montesol Afbeelding Residencia Montesol
Residencia Montesol
Bestemming: Costa Blanca - Calpe

Residencia Montesol


Modern appartementencomplex met veel luxe en comfort en met schitterend uitzicht over de zee, de bergen en de Peņon de Ifach. Mooie tuin met twee zwembaden.

Appartement o.b.v. Volgens programma



Residentie Montesol is een nieuw complex met luxe appartementen. In de gemeenschappelijke tuin bevinden zich twee zwembaden met een apart kinderbad. Doordat de appartementen tegen een berghelling zijn gebouwd heb je vanaf het dakterras prachtig uitzicht op de zee en Peņon de Ifach. Het appartement heeft 2 verdiepingen en is zeer luxe ingericht met een modern interieur. Naast iedere woning is een overdekte parkeerplaats te vinden. Residentie Montesol is rustig gelegen in de residentiele wijk MaryVilla. Op ca. 1 km zijn de dichtsbijzijnde winkels en restaurants te vinden. Ook het strand ligt op ca. 1 km afstand. Calpe wordt gekenmerkt door de immens grote rots El Peņon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is. Een van de belangrijkste monumenten in Calpe is de ruine van Los Baņos de la Reine. Andere belangrijke attracties zijn de zoutvlaktes, een vogelpark met exotische vogels, een gotische katholieke kerk en de toren van La Peca.

Ligging rustig in de residentiele wijk MaryVilla tegen een berghelling ca. 800 m van bars en restaurants ca. 1 km m van het strand Playa de Puerto Blanco ca. 2 km van het strand Playa del Arenal ca. 2 km van het centrum van Calpe met winkels en restaurants ca. 11 km van Altea ca. 20 km ten noorden van Benidorm met de themaparken Terra Mitica en Terra Natura

Faciliteiten - inbegrepen tuin 1 overdekte parkeerplaats per appartement (gratis) Sport & ontspanning - inbegrepen 2 openluchtzwembaden

Accommodatie complex met 30 appartementen, luxueus ingericht met moderne decoratie. Het dakterras biedt een prachtig zicht op de zee, de bergen en de rots Peņon de Ifach. De appartementen liggen op een afgesloten terrein met directe toegang tot overdekte parkeerplaats. Alle types hebben 2 verdiepingen en zijn voorzien van woonkamer met zit- en eethoek en satelliet-tv. Open keuken met 4 elektrische kookplaten, oven, magnetron, koelkast met vriesvak, afwasmachine en koffiezetapparaat. Airconditioning (tegen betaling). Bergruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. 2 badkamers: 1 met bubbelbad en toilet en 1 met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Sommige appartementen met wifi (tegen betaling; als preferentie opgeven).

3-kamerappartement Met Bad, Douche, Toilet, Airconditioning, Terras.

4-kamerappartement Met Bad, Douche, Toilet, Airconditioning, Terras.

Deze reis is op basis van eigen vervoer.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Residencia Montesol 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203