Condal Appartementen Afbeelding Condal Appartementen
Condal Appartementen **
Bestemming: Costa Brava - Blanes

Condal Appartementen

**

Appartementen Condal is een 2-sterren plus complex en ligt slechts op 20 m afstand van het strand. Het complex heeft ruime appartementen voor maximaal 7 personen! Appartementen Condal liggen aan de zuidkant van de promenade, op slechts 20 m afstand van het strand. Het centrum ligt op ca. 1,5 km gelegen.

Appartement o.b.v. Logies



Appartementen Condal is een 2-sterren plus complex en ligt slechts op 20 m afstand van het strand. Het complex heeft ruime appartementen voor maximaal 7 personen! Het complex heeft een kleine tuin met zwembad. Alle faciliteiten van Camping Blanes mogen gebruikt worden, zoals het zwembad, wasserette, biljart, mini-golf, supermarkt en een bar. Voor drinken kan men terecht in de bar van Camping Blanes. Voor eten kan men terecht in het centrum, met een afstand van ca. 1,5 km. Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een kleine speelplaats. Appartementen Condal liggen aan de zuidkant van de promenade, op slechts 20 m afstand van het strand. Het centrum ligt op ca. 1,5 km gelegen.

Ligging:

Aan de boulevard gelegen, op ca. 20 m afstand van het strand. Het centrum ligt op ca. 1,5 km afstand.

Faciliteiten:

Het appartementencomplex beschikt over receptie, liften en een kleine tuin met zwembad (geopend van 15-06 tot 30-09). Op de vlakbij gelegen Camping Blanes kunt u gebruik maken van de wasserette, bar, supermarkt, zwembad, biljart en mini-golf (tegen betaling).

Kinderen:

Apart kinderbad en kleine speelplaats.

Kamertypes:

4-kamerappartement:

1-6 pers. Eenvoudig ingerichte woonkamer met tv, eethoek en keuken met 3-pits gasfornuis, koelkast en magnetron. 3 aparte slaapkamers. Badkamer met bad met douche. Balkon met zitje en zijzeezicht.

5-kamerwoning:

3-7 pers. Als het 4-kamerappartement, echter met extra 1-persoonskamer en zeezicht.

Type F6F:

4-kamerappartement voor 6 personen (ca. 80 m2). Voorzien van entree, woonkamer met bank en gashaard, eethoek, keuken (3-pits gasfornuis, koelkast, magnetron), satelliet-tv, twee 2-persoonsslaapkamers (aparte bedden), kleine 2-persoonsslaapkamer zonder kast, twee baden, toilet en een gemeubileerd balkon, soms met (zij)zeezicht.

Type F7G:

5-kamerappartement voor 7 personen (ca. 90 m2). Als Type F6F, maar ingericht met een extra 1-persoonsslaapkamer (deels kamer met stapelbed) en een balkon met zeezicht.

Verzorging:

U verblijft op basis van logies.

Bijzonderheden:

Groepen op aanvraag. 1 huisdier toegestaan.

Inbegrepen:

  • Elektra, water, gas en eindschoonmaak.

Niet inbegrepen:

  • Alle linnengoed (bedlinnen ter plaatse te huur voor ca. eur 8, - p.p. per wissel).

Ter plaatse te betalen:

Borg van ca. eur 100, - per appartement ter plaatse te betalen, verwarming (november-maart) naar verbruik (ca. eur 6, - per appartement per dag).

Boekingscode: N



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Condal Appartementen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203