Volga Afbeelding Volga
Volga ****
Bestemming: Costa Brava - Calella

Volga

****

Hotel Volga is vlakbij het strand gelegen en op korte loopafstand van het centrum van Calella. Het hotel is modern en strak ingericht en biedt een mooi buitenzwembad met ruim zonneterras.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Volga

Hotel Volga is vlakbij het strand gelegen en op korte loopafstand van het centrum van Calella. Het hotel is modern en strak ingericht en biedt een mooi buitenzwembad met ruim zonneterras. Niets is fijner om de dag te starten met een verkwikkende duik in het zwembad om vervolgens in het buffetrestaurant aan te schuiven voor een uitgebreid ontbijt. Wandelt u daarna meteen naar het strand of gaat u het levendige centrum verkennenNa een dag vol indrukken kunt u even bijkomen in de lounge met een koud drankje of u trekt zich even terug op uw balkon om van het mooie uitzicht te genieten. Houdt u van gezelligheid, muziek en dansen dan heeft Hotel Volga wat moois voor u in petto, want het animatieteam zorgt geregeld voor live shows en entertainment. Geniet van de zon, het heerlijke eten en de rust van het niets hoeven te doen en beleef een onvergetelijke tijd.

Ligging:

Volga Calella ligt gelegen op een hoek en is op korte afstand van diverse voorzieningen. Op ongeveer 200 m. treft u al het treinstation, hier kunt u gemakkelijk verschillende steden bezoeken zoals Malgrat de Mar (ca. 7 km) of Barcelona (ca. 60 km.) Blijft u liever dichterbij het hotelHet leuke centrum van Calella, op ongeveer 300 m. afstand, biedt u talloze restaurantjes, terrasjes, winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten:

Volga Calella beschikt over maar liefst 173 kamers, verdeeld over 1 gebouw met 5 verdiepingen. Bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten bij de receptie en kunt u plaats nemen in de lobby. In de aankomsthal vindt u tevens liften en in de openbare ruimtes biedt het hotel gratis wifi. Voor uw maaltijden gaat u naar het buffetrestaurant met showcooking en een verfrissend drankje haalt u aan de bar. Buiten treft u een zonneterras met ligbedden en parasols. In het midden ligt het heerlijke zwembad met kinderbad. Voor het gebruik van ligbedden en parasols op het strand dient u te betalen. De kinderen kunnen zich vermaken bij de miniclub. Verder biedt het 4-sterrenhotel tegen betaling parkeergelegenheid, wasservice en een dokterservice. Ook vindt u in Volga Calella een bagageruimte, leeshoek en televisiekamer.

Uw hotelkamer:

De nette standaardkamers (1-3 personen) van Volga Calella zijn voorzien van airconditioning/verwarming, televisie, huurkluisje, gratis wifi en telefoon. In de badkamer treft u een douche en/of bad, toilet en fohn. Iedere kamer beschikt over een balkon. Gezinnen kunnen verblijven in een quadkamer (4 personen), dit is een standaardkamer met extra bedden.

Sport & Ontspanning:

In Volga Calella kunt u zich vermaken aan de pooltafel. Tegen betaling is het mogelijk om een massage te boeken. Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden.

Verzorging:

U verblijft in Volga Calella op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag boekt u Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner), beide exclusief drankjes en snacks. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag op basis van All Inclusive te verblijven. Indien u verblijft op basis van All Inclusive, is inbegrepen: ontbijt, lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks zijn tussen 10.00 en 18.00 uur en alle geselecteerde (non)-alcoholische drankjes zijn tussen 10.00 en 23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: importdrankjes, verse vruchtensappen, roomservice en alles na 23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Volga 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203