Savoy Hotel Afbeelding Savoy Hotel
Savoy Hotel ***
Bestemming: Costa Brava - Lloret de Mar

Savoy Hotel

***

Het Hotel Savoy Beach Club bevindt zich in een van de rustigere gebieden van Lloret de Mar op ongeveer 500 meter van het centrum van Lloret de Mar. Het bevindt zich op minder dan 200 meter van het strand van Fenals in Lloret. De vriendelijk en gezellig ingerichte kamers hebben een eigen badkamer met wc. Verder zijn de kamers voorzien van telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een kluis en een eigen balkon. Naast het...

Hotel o.b.v. Logies



Hotel Savoy Beach Club

Het Hotel Savoy bevindt zich in een van de rustigere gebieden van Lloret de Mar op ongeveer 500 meter van het centrum van Lloret de Mar. Het bevindt zich op minder dan 200 meter van het strand van Fenals in Lloret. De vriendelijk en gezellig ingerichte kamers hebben een eigen badkamer met wc. Verder zijn de kamers voorzien van telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een kluis en een eigen balkon. Naast het zwembad is een terras met ligstoelen waar u kunt ontspannen. Er is ook een bar-cafe, waar drankjes en snacks geserveerd worden. Het restaurant van het Hotel Savoy serveert maaltijden in buffetstijl en enkele Spaanse gerechten. Voor live entertainment kunt u elke avond terecht in de lounge van het hotel.

Ligging

  • Het Hotel Savoy bevindt zich in een van de rustigere gebieden van Lloret de Mar op ongeveer 500 meter van het centrum van Lloret de Mar. Het bevindt zich op minder dan 200 meter van het strand van Fenals in Lloret. Een halte van het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk te voet bereiken.

Voornaamste faciliteiten

  • Een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een kluis, en een lift. Bovendien heeft het hotel een caf&xE9;, een tv-kamer, een van airconditioning voorzien restaurant met niet-rokergedeelte, een parkeerplaats en een parkeergarage. De gasten hebben verder de beschikking over een roomservice en een medische dienst.

Sport en Ontspanning

  • Voor de gasten is er een zwembad, een pool-/snackbar, een solarium en zijn er ligstoelen en massages. Voor de sportliefhebbers is er biljart/snooker. Aan het mooie zandstrand heeft u ook ligstoelen en parasols tot uw beschikking. Een seizoensgebonden animatieprogramma maakt het aanbod compleet.

Interieur en inrichting

  • De vriendelijk en gezellig ingerichte kamers hebben een eigen badkamer met wc. Verder zijn de kamers voorzien van telefoon, satelliet-/kabeltelevisie en een kluis.

Meer kenmerken

  • Internetfaciliteiten, Wifi, Aan strand / boulevard, Rustige omgeving, Logies & Ontbijt, Half Pension, Volpension, All Inclusive, Buitenzwembad

Aanvullende informatie

  • Verschillende malen per week is onze host(ess) in het hotel aanwezig voor al uw vragen en het boeken van excursies. Toeristenbelasting op overnachtingen vanaf 1 november 2012. De belasting wordt door de accommodatie in rekening gebracht. De belasting bedraagt tussen EUR 0,50 en EUR 2,50 per persoon/nacht. Dit bedrag werd door de lokale overheid vastgelegd en hangt af van de locatie en classificatie van de accommodatie. Deze belasting vervalt vanaf de 8ste opeenvolgende nacht van een verblijf en geldt niet voor kinderen t/m 16 jaar. Let op: mogelijk zijn er meer uitzonderingen van toepassing. Voor meer informatie kun je de accommodatie bellen op het nummer in de boekingsbevestiging.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Savoy Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203