Terramar Afbeelding Terramar
Terramar
Bestemming: Costa Dorada - SITGES

Terramar




Hotel o.b.v. Volgens programma



In het luxueuze viersterrenhotel Hotel Terramar beleef je een onvergetelijk rustgevend verblijf dankzij de aangename sfeer, de uitstekende ligging vlak aan het strand en het openluchtzwembad. Je verblijft er in een van de 209 kamers die uitgerust zijn met gratis wifi, telefoon, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), airconditioning, haardroger, bad of douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van een balkon. Je beschikt er over een receptie, gratis centrale wifi, gratis internethoek, lounge, discotheek, tuin en 2 liften. Tegen betaling krijg je toegang tot de parking en de wasserette van Hotel Terramar. Dankzij het openluchtzwembad (15x6 m) met ligstoelen en parasols kom je volledig tot rust. Je uitleven is mogelijk tijdens een gratis spelletje tafeltennis of een betalend spelletje tennis of golf (in de omgeving). Je geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet, de a-la-cartelunch en het a-la-cartedîner in een van de 3 hoogstaande a-la-carterestaurants. Begeef je naar de bar, de snackbar, de poolbar of het cafe voor een hapje of een drankje. Voor kinderen is er een speeltuin en oppas. Hotel Terramar ligt vlak aan het strand op een rustige locatie. Het centrum met winkels, restaurants en bars ligt op ca. 1,5 km en het station op ca. 2 km. Je vindt de luchthaven op ca. 35 km en de levendige stad Barcelona op ca. 42 km van de accomodatie.

Ligging rustig aan het strand ca. 1,5 km van het centrum met winkels, restaurants en bars ca. 2 km van het station ca. 35 km van de luchthaven ca. 42 km Barcelona

Accommodatie hotel met 209 kamers die voorzien zijn van wifi (gratis), telefoon, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), airconditioning, haardroger, bad of douche en toilet. Balkon.

Eenpersoonskamer Met Superieur type, Bad, Toilet, Airconditioning, Balkon.

Tweepersoonskamer Met Superieur type, Bad, Toilet, Airconditioning, Balkon.

Driepersoonskamer Met Superieur type, Bad, Toilet, Airconditioning, Balkon.

Vierpersoonskamer Met Superieur type, Bad, Toilet, Airconditioning, Balkon, Zeezicht.

Faciliteiten - inbegrepen receptie centrale wifi (gratis) internethoek (gratis) lounge discotheek tuin 2 liften Faciliteiten - tegen betaling parkeerplaats: ca. 12 per nacht wasserette Sport & ontspanning - inbegrepen openluchtzwembad (15x6 m) met ligstoelen en parasols tafeltennis Sport & Ontspanning - tegen betaling ligstoelen en parasols op het strand tennis in de omgeving: golf

Eten & Drinken 3 a-la-carterestaurants bar snackbar poolbar cafe ontbijtbuffet a-la-cartelunch a-la-cartedîner

Je kunt verblijven op basis van Met toeslag All inclusive ontbijtbuffet a-la-cartelunch (volpension) a-la-cartediner (half- en volpension) kindermenu alcoholische dranken en snacks in de pool club (11-24 uur) ijsjes voor kinderen in de pool club (11-18 uur) ontbijtbuffet a-la-cartelunch a-la-cartedîner zie ook all inclusive

All inclusive Sport & Ontspanning openluchtzwembad (15x6 m) met ligstoelen en parasols tafeltennis

All inclusive Sport & Ontspanning animatieprogramma handdoekenservice tennis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Terramar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203