Sunset Beach Club Afbeelding Sunset Beach Club
Sunset Beach Club
Bestemming: Costa del Sol - Benalmadena

Sunset Beach Club




Aparthotel o.b.v. Logies



Algemeen

Sunset Beach Club is ook de ideale locatie van waaruit u kunt genieten van de schoonheid van de Costa del Sol en de verscheidenheid die Andalusie u te bieden heeft. Van de schitterende locale stranden en het bruisende nachtleven, tot de rust en charme van de prachtige witte dorpen zoals Grazalema en Ronda en de hectiek van grote historische steden zoals Sevilla, Granada, Cordoba en Malaga. Tijdens de zomermaanden is Sunset Beach Club de meest voor de hand liggende keuze voor familievakanties, door het brede aanbod van activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Het hotel ligt direct aan het strand van Benalmadena Costa, op 20 minuten afstand van de Internationale luchthaven van Malaga. Sunset Beach Club heeft 533 moderne, smaakvolle tweekamerappartementen.

Ligging

Sunset Beach Club ligt direct aan het strand, aan de Benalmadena kust van de Costa del Sol, Spanje, op slechts 20 minuten afstand van de Internationale luchthaven van Malaga. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en de faciliteiten en het entertainment bevinden zich op het hotel complex zelf of op steenworp afstand. De grote, belangrijke culturele steden van Andalusie waaronder Marbella, Puerto Banus, Sevilla, Granada, Ronda en niet te vergeten Malaga, zijn heel gemakkelijk te bereiken door middel van georganiseerde dagexcursies of gewoon met eigen vervoer. Als u liever voor een meer landelijke omgeving kiest, kunt u de binnenlanden inrijden om de zogeheten Witte Dorpen te bezoeken, zoals het nabijgelegen Mijas of Grazalema wat hier op ongeveer een uur rijden vandaan ligt.

Faciliteiten

-Zwembadgebied: i 2 grote buitenzwembaden omringd door terrassen i Kinderbad i Kinderspeeltuin i Kinderklimrekken i Boogschietbaan en schietbaan i Tafeltennis (3 tafels) i Pooltafels (6 tables) i Kids Club i Minibowlingbanen i De Omega spelruimte (hoogseizoen) -Volop wandelgelegenheid langs het strand: i 700m lange strandboulevard i 2 stranden met strandbedden i 2 strandbars/restaurants i Padi Duikcentrum i Windsurfen, waterskien, jetski i Voetbalveld van 35m i Jeu de boules (2 velden) -Gezondheid & Beauty: i Boyds fitnesscentrum en spa i Sportfaciliteiten i Schoonheidssalon & kapper -Internetverbindingen: i Gratis WiFi toegang in de openbare ruimten i Computerruimten -Dineren & Entertainment: i Uitstekende restaurants & bars i Shows en entertainment in het Moonlight Cabaret Theater i Live avondentertainment in het Oasis restaurant i Dagelijkse Happy Hour in de Panorama Bar i Zwembadbar (hoogseizoen) i Loungebar in Polynesische stijl gelegen aan het strand (hoogseizoen)

Kamers

2 persoonskamers

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunset Beach Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203