El Puerto Afbeelding El Puerto
El Puerto
Bestemming: Costa del Sol - Fuengirola

El Puerto


De lift gaat niet t/m het dakterras met zwembad, de laatste 3 etages zijn alleen per trap bereikbaar. Huisdieren zijn toegestaan (max. 20 kg), mits aangelijnd en in bezit van certificaat vrij van hondsdolheid (ca. 9 p.d. bij boeking opgeven, ter plaatse te voldoen). Kinderbedje gratis.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel El Puerto is een mooi hotel dat gelegen is in het hart van de stad van Fuengirola. Het hotel biedt een spectaculair uitzicht over de zee en omliggende dorpen. In de directe omgeving bevinden zich winkels, waaronder ook supermarkten. Ook zijn er tientallen restaurants, bars en terassen te vinden die Fuengirola rijk is.

Ligging

El Puerto is gelegen aan de drukbezochte promenade van Fuengirola. Het strand bevindt zich op zeer korte afstand van het hotel (30 meter). Het drukke uitgaanscentrum bevindt zich bij de haven. In de omgeving van het hotel worden sportmogelijkheden aangeboden zoals, golf, tennis, watersport en paardrijden. En op 5 min. afstand bevindt zich een bus- en treinstation.

Faciliteiten

Receptie, restaurant La Traiia, Bar El Navio, Bar Ceramica, airco, sateliet televisie, lift, wasmogelijkheden. Ook heeft het hotel een zwembad op het dak, hot tub en solarium. Ze hebben een activiteitenprogramma voor volwassenen en kinderen. Ook bieden zij mogelijkheid tot het boeken van excursies en huren van fietsen.

Kamers

Elke kamer in hotel El Puerto is voorzien van airco, sateliet televisie, telefoon, kluis(huren) en een balkon. Tevens heeft iedere kamer een badkamer met toilet, douche en haardroger.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

El Puerto 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203