Stella Maris Afbeelding Stella Maris
Stella Maris ***
Bestemming: Costa del Sol - Fuengirola

Stella Maris

***

Stella Maris heeft ruime appartementen (tot wel 6 personen) direct aan de gezellige boulevard en het mooie langgerekte strand en bij het oude centrum van Fuengirola.

Appartement o.b.v. Logies



Stella Maris

Heerlijk ruime appartementen (tot wel 6 personen) direct aan de gezellige boulevard en het mooie langgerekte strand en bij het oude centrum van Fuengirola.

De appartementen zijn o.a. voorzien van een kitchenette met o.a. koelkast en magnetron. De 2- en 3-kamerappartementen beschikken over een of twee aparte slaapkamer(s). Deze appartementen van Stella Maris zijn daarom al jaren een groot succes en behoren tot een van de beste van Fuengirola.

Na een dagje zwembad (verwarmbaar) of slenteren over de boulevard is het lekker bij te komen in de bar of het a la carte restaurant van het complex.

Dit fantastische complex dat direct gelegen is aan de boulevard en strand en met de vele terrasjes, winkels en restaurants in de directe omgeving maakt dat er altijd wat te beleven is. Het oude centrum van Fuengirola ligt op ca. 1 kilometer en het centrum van de wijk Los Boliches ligt op ca. 400 meter van het complex verwijderd. Voor ingredienten voor de eigengemaakte maaltijden vindt u een grote supermarkt om de hoek van het complex.

Ligging

Het kilometerslange fijne zandstrand dat geleidelijk afloopt in zee, is het kenmerk van Fuengirola. De sfeervolle boulevard, het centrum alsmede de jachthaven bieden een keur aan winkels, cafes, bars, discotheken, vele leuke restaurants en oneindig veel terrasjes.

Faciliteiten

Er is een lobby met receptie, liften, gratis draadloos internet bij de receptie, tegen betaling internethoek, bar en een a la carte restaurant. Verwarmbaar zwembad met zonneterras met ligbedden.

Verzorging: In Stella Maris verblijft u op basis van logies.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Stella Maris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203