Yaramar Afbeelding Yaramar
Yaramar ****
Bestemming: Costa del Sol - Fuengirola

Yaramar

****

Proef het goede leven onder de Spaanse zon! Uitgestrekte stranden, tapas, sangria, golfbanen; de Costa del Sol heeft het allemaal. Geef u over aan het Spaanse levensritme en geniet tijdens een vakantie Costa del Sol van zon, zee en strand. In ongeveer 3 uur vliegt u met Corendon naar het zuiden van Spanje.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Yaramar

Slechts door de weg gescheiden van het mooie zandstrand, op loopafstand van het centrum en aan de prachtige wandelboulevard: Hotel Yaramar wordt op Zoover beoordeeld met een 8.8 en heeft alle ingredienten voor een ideaal verblijf aan de Costa del Sol.

Ligging

Hotel Yaramar in Fuengirola

Hotel Yaramar is direct gelegen aan de schitterende wandelboulevard van Fuengirola en slechts door de weg gescheiden van het Los Boliches zandstrand. Het centrum is gelegen op loopafstand. De luchthaven van Malaga ligt op slechts ca. 30 minuten rijden.

Faciliteiten

Hotel Yaramar beschikt over 242 kamers met in het hoofdgebouw een receptie, 4 liften en een tv-ruimte (wifi is gratis in de openbare ruimtes). In het restaurant La Sirena worden ontbijt en diner in buffetvorm geserveerd. Het hotel beschikt over 2 zwembaden (waarvan 1 binnenbad, verwarmd in de winterperiode) en een snackbar. Bij Riviera Beach Club, een traditionele ichiringuito' (beach bar), gelegen aan de voorkant van het hotel, staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Verder treft u in Hotel Yaramar een disco, winkelcentrum, wasserette, een garage, vergaderruimte en een doktersservice (tegen betaling). Let op; de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar.

Hotelkamer

De comfortabele standaardkamers van Hotel Yaramar zijn voorzien van alle faciliteiten zoals airconditioning, telefoon, minibar, kluisje, waterkoker, satelliet televisie en een balkon. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben schitterend uitzicht op zee.

Sport & Ontspanning

Tijdens uw verblijf in Hotel Yaramar kunt u genieten van fitness, biljart, darten, een potje kaarten in de game room of heerlijk relaxen in het binnenbad. Ontspannen kunt u in de sauna en jacuzzi (tegen betaling). In disco Aquario kunt genieten van de muziek en er is tevens een activiteitenprogramma met verschillende shows.

Verzorging

U verblijft in Hotel Yaramar op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u Halfpension (ontbijt en avondeten) bijboeken. Ontbijt en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Yaramar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203