Atalayas de Riviera Afbeelding Atalayas de Riviera
Atalayas de Riviera **
Bestemming: Costa del Sol - MIJAS

Atalayas de Riviera

**

Atalayas de Riviera is een prima 2-sterren appartementencomplex en is rustig gelegen in de gemeente Mijas, vlakbij Torremolinos en Marbella.

Appartement o.b.v. Logies



Atalayas de Riviera

Atalayas de Riviera is een prima 2-sterren appartementencomplex en is rustig gelegen in de gemeente Mijas, vlakbij Torremolinos en Marbella. In Mijas vindt u een charmant, witgekleurd dorpje waar u lekker kunt eten in kleine restaurantjes. De directe omgeving is schitterend en leent zich uitstekend voor het maken van memorabele uitstapjes met het hele gezin!

Ligging

Atalayas de Riviera ligt in de gemeente Mijas op ca. 2,3 kilometer afstand van het strand. Er zijn geen restaurants/winkels op loopafstand, een huurauto is aan te raden.

Faciliteiten

Het mooie complex van Atalayas de Riviera is aangelegd in een prachtige tuin en bestaat uit 50 appartementen. Atalayas de Riviera bevind zich op langzaam oplopende niveaus, die met trappen en paadjes met elkaar zijn verbonden. Op het complex vindt u een receptie, lift en 3 zwembaden met apart kinderbad, ligbedden en parasols. Het complex is volledig omheind en gasten kunnen gratis parkeren in de parkeergarage.

Sport & Ontspanning

In het nabijgelegen stadje Calahonda kunt u genieten van diverse voorzieningen: 18-holes golfbaan, tennisbanen, sportschool en sauna (allen tegen betaling).

Appartementen

De appartementen van Atalayas de Riviera zijn stijlvol, comfortabel en voorzien van luxe meubilair. Ze beschikken over een balkon/terras met zitje, twee badkamers met bad of douche, toilet en fohn, een complete keuken met elektrische kookplaten, koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser en oven, een wasmachine, een strijkplank en -ijzer, verwarming, een telefoon, een satelliet televisie en gratis kabelinternet. U heeft de keuze uit een 2-kamerappartement voor 1-4 personen of een 3-kamerappartement voor 5-6 personen.

Verzorging

U verblijft in Atalayas de Riviera op basis van logies.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atalayas de Riviera 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203