Hard Rock Afbeelding Hard Rock
Hard Rock
Bestemming: Ibiza - PLAYA DEN BOSSA

Hard Rock


Dit splinternieuwe hotel is uniek in zijn soort, Ibiza opent zijn eerste Hard Rock Hotel en dit is tevens ook de allereerste in Europa!

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit splinternieuwe hotel is uniek in zijn soort, Ibiza opent zijn eerste Hard Rock Hotel en dit is tevens ook de allereerste in Europa! Ervaar hier Rock 'n Roll zoals alleen het Hard Rock Hotel u kan bieden. Dit levendige hotel is zonder meer uniek met vele faciliteiten en activiteiten voor zowel jong als oud. Het uitermate vriendelijke personeel en de uitstekende service zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt gedurende uw verblijf.

Ligging

Direct aan het strand van Playa den Bossa en naast het populaire Ushuaia en tegenover de bekende discotheek Space. Ca. 5 km van Ibiza Stad.

Faciliteiten

Een lust voor het oog voor wie van een trendy inrichting houdt met vele muziek-thema accenten. Lobby met receptie, tegen betaling internethoek en wifi, Rock shop winkeltje, sportsbar, 2 poolbars, koffiebar, snackbar, Lounge bar & buffetrestaurant, specialiteitenrestaurant, Beach Club bar & restaurant met Mediteraanse gerechten en Club restaurant, roomservice en wasserijservice. 2 zwembaden waarvan 1 met een apart gedeelte alleen voor volwassenen met hydromassage, zonneterrassen met ligbedden, parasols en tegen betaling bandhanddoekservice. Op het strand tegen betaling ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Fitness, tennis (verlichting tegen betaling), volleybal, minigolf, tegen betaling biljart en tafelvoetbal. Spa met tegen betaling kapper, binnenbad, sauna, diverse (schoonheids)behandelingen en massages.

Kinderen

Apart kindergedeelte bij het zwembad, speeltuin, miniclub voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, teensclub voor kinderen vanaf 11 jaar met videospellen, tegen betaling babysitservice.

U verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Ontbijt in buffetvorm.

Kamer: Modern ingericht met airco, tv, tegen betaling wifi, kluisje (laptop formaat) en minibar. Badkamer met douche, badjassen, badslippers en fohn. Balkon met zitje. Juniorsuite: Als kamer, echter ruimer met aparte slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. (max. 3 volw. + 1 kind. t/m 12 jaar) Suite: Als kamer, echter ruimer met aparte slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. (max. 3 volw. + 1 kind. t/m 12 jaar) Deluxe Suite: Als Suite, echter met een terras met jacuzzi. (max. 3 volw. + 1 kind. t/m 12 jaar)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hard Rock 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203