Hotel Bergantin Afbeelding Hotel Bergantin
Hotel Bergantin ****
Bestemming: Ibiza - San Antonio

Hotel Bergantin

****

In de baai van San Antonio, alleen door een straat gescheiden van het uitgestrekte, langzaam in zee aflopende, zandstrand. Veelzijdige winkel- en uitgaansmogelijkheden, diverse restaurants en bars in de directe omgeving.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging

In de baai van San Antonio, alleen door een straat gescheiden van het uitgestrekte, langzaam in zee aflopende, zandstrand. Veelzijdige winkel- en uitgaansmogelijkheden, diverse restaurants en bars in de directe omgeving.

Faciliteiten

Verzorgd hotelcomplex uit de hogere middenklasse. Uitgestrekt zwembadcomplex (ca. 420m2) met waterval, groot zonneterras, ligbedden en parasols (bij het zwembad inclusief), zonnedoeken en een poolbar. Verder een mooie lobby met receptie, gerenoveerd, airconditioned restaurant, bar en een lounge met sat.-tv. Spaanse categorie: 3 sterren, 5 etages, liften.

Sport & Fitness

Fitnessruimte, tennisbaan, tennisrackets, paddletennis, tafeltennis, multifunctioneel sportveld en minigolf inclusief. Kunstlicht bij tennis, fietsverhuur (lokale aanbieders) tegen betaling.

Voor kinderen

Kinderbadje en speeltuin, 6x per week in de ochtend en middag miniclub (4012 jaar, meertalig).

U verblijft

Tweepersoonskamers (29m2) met airco, telefoon, sat.-tv, huurkluisje, douche of bad, wc en balkon. Naar keuze zwembadzijde. De familiekamers (34m2) zijn hetzelfde ingericht, max. bezetting: 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Eenpersoonskamers ook beschikbaar.

ALL inclusive

Eten en drinkenOntbijt, lunch en diner met een gevarieerd buffet met koude en warme gerechten. Showcooking. Drankjes bij de maaltijden. Snacks aan de bar in het hoofdgebouw en bij het grote zwembadcomplex van 10.30-18.00 uur. IJsjes van 10.00-23.00 uur. Aan de bar lokale niet-alcoholische en alcoholische drankjes (vanaf 18 jaar) van 10.00-23.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Bergantin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203