Cala Pada Club Afbeelding Cala Pada Club
Cala Pada Club
Bestemming: Ibiza - Santa Eulalia

Cala Pada Club


Dit aantrekkelijke complex bevindt zich op 300 meter van het strand van Cala Pada en beschikt over verwarmde buitenzwembaden, een watersportschool en een gratis WiFi-zone. De appartementen hebben een balkon met uitzicht op de zee of de tuin.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Cala Pada Club

Dit aantrekkelijke complex bevindt zich op 300 meter van het strand van Cala Pada en beschikt over verwarmde buitenzwembaden, een watersportschool en een gratis WiFi-zone. De appartementen hebben een balkon met uitzicht op de zee of de tuin.

Club Cala Pada beschikt over een minigolfbaan en een fitnessruimte, en geeft ook voetbal- en tennislessen. U kunt er genieten van massages en schoonheidsbehandelingen.

Ligging

Naar het langzaam in zee aflopende zandstrand is het, afhankelijk van de ligging van het appartement, ca. 300 m.

Faciliteiten

Het clubcomplex strekt zich uit over een oppervlakte van ca. 70.000 m2. De appartementen liggen verdeeld over gebouwen van 2 en 3 etages. 2 verwarmbare zwembaden (1 met massagedouches), zonneterrassen met ligbedden en parasols, pool-/snackbar. Naar zee aangelegd zwembadcomplex (ca. 1.000 m2 wateroppervlakte) met zonneterras, ligbedden en parasols inclusief, handdoeken tegen borg. Grote ligweide (ca. 5.000 m2) en strandrestaurant met beachbar. In het hoofdgebouw is de lobby met receptie, restaurant met terras, salon, tv-/videoruimte met grootbeeldscherm (Duitse programmas), WiFi (tegen betaling), supermarkt, boetiek, muntwasautomaat en droger. Spaanse cat.: 2 sterren.

U verblijft

Basisinrichting appartement; airco, telefoon, sat.-tv, muziekkanaal, safe, bad of douche, wc, fohn, balkon of terras en kitchenette. Studio type A (ca. 39m2), grote woon-/slaapkamer met afgescheiden voorgedeelte met stapelbed voor de kinderen, groot terras. 2-kamerapp. type B (ca. 37m2) woongedeelte met slaapbank voor 3e persoon, aparte slaapkamer. 3-kamerapp. type C (ca. 50m2), woongedeelte met slaapbank, 2 aparte slaapkamers. 3-kamerapp. type D (ca. 68m2) zijn ruimer met woongedeelte en slaapbank voor 5e persoon, 2 aparte slaapkamers.

Verzorging

U verblijft in Cala Pada Club, tegen een meerprijs kunt u boeken op basis van all inclusive: uitgebreid ontbijtbuffet met volkoren producten, lunch- en dinerbuffet met showcooking, themabuffetten. Drankjes bij de maaltijden. Lunch naar keuze a la carte in het strandrestaurant (met reservering). Snacks aan de tennisbar van 13.00-15.30 uur. Koffie, thee en koekjes en/of cake aan de bars van 15.30-16.30 uur. Alcoholische drankjes (vanaf 18 jaar) en niet-alcoholische drankjes, cocktails en ijsjes van 10.00-24.00 uur, ook aan de strandbar van 10.00-17.30 uur. Bij halfpension plus: ontbijt en dinerbuffet inclusief drankjes, overdag ijs, koekjes en drankjes aan de bars.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cala Pada Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203