Acta Madfor Afbeelding Acta Madfor
Acta Madfor
Bestemming: MADRID - MADRID

Acta Madfor


Recent gerenoveerd hotel met perfecte ligging nabij het Koninklijk Paleis en de bruisende Gran Via!

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit hotel heeft een rustige ligging, maar ligt ook centraal. Het ligt op enkele minuten lopen van van het Koninklijk Paleis en de Sabatini tuinen. De metro bevindt zich tegenover het hotel, waardoor je binnen enkele stops hartje centrum bent. Het hotel is modern ingericht. Je hebt een gave lounge waar je na een lange dag sightseeing de dag kan nabespreken.

Ook heeft het hotel een dakterras met een geweldig uitzicht. Hier moet je zeker even een kijkje nemen. De kamers zijn zeer sfeervol, modern en warm ingericht en bieden een comfortabel verblijf tijdens een citytrip Madrid. De luxe badkamers voorzien van een rainshower maken het geheel compleet. Ontdek zelf waarom dit een van onze populairste hotels is.

Faciliteiten van het hotel

Receptie, lift, sfeervolle lounge/ontbijtruimte en terras met prachtig uitzicht over de stad.

De Ligging

Aan de gezellige Paseo de la Florida waar u diverse restaurants, bars en cafes vindt. De bruisende wijken La Latina en Puerta del Sol zijn met de metro in ca. 10 minuten te bereiken. Op ca. 15 minuten loopafstand van de Gran Via. Metrostation Principe Pio aan de overkant van het hotel.

Uw hotelkamer

De stijlvolle kamers beschikken over een badkamer met douche, fohn en toilet, tv, kluisje, airconditioning en gratis internetaansluiting.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Acta Madfor 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203