Villamagna Afbeelding Villamagna
Villamagna
Bestemming: MADRID - MADRID

Villamagna


De klassieke stijl past perfect bij moderne faciliteiten in dit unieke luxe hotel in Madrid.

Hotel o.b.v. Volgens programma



De klassieke stijl past perfect bij moderne faciliteiten in dit unieke luxe hotel in Madrid. Het hotel beschikt over 150 luxe kamers en suites op de Paseo de la Castellana, in het hart van de Spaanse hoofdstad. In Madrid worden ook professionele zakelijke diensten geboden.

Ligging Met zijn grote boulevards, prachtige pleinen, paleizen en gerenommeerde internationale musea is Madrid een van de mooiste hoofdsteden van Europa. Het is een kosmopolitische stad, een zakencentrum, de thuisbasis van de Openbare Centrale Administratie, de regering en het Spaanse parlement, maar ook van de residentie van de Spaanse koning. Madrid wordt gekenmerkt door zijn intense culturele en artistieke activiteiten en een bruisend nachtleven. Met de auto vanuit de internationale luchthaven Madrid Barajas: Volg de borden naar Madrid langs de A2 snelweg tot Maria de Molina Avenue, die rechtstreeks naar Paseo de la Castellana en Plaza Doctor Marañon voert. Sla linksaf naar Paseo de la Castellana, ga rechtdoor over de Emilio Castelar Plaza en sla na 600 meter rechtsaf en direct weer links om op de buitenste rijstroken van de Paseo de la Castellana in te voeren. Sla linksaf bij de verkeerslichten en steek over de Paseo de la Castellana, vervolgens slaat u linksaf op de buitenste rijstrook.

Kamers De comfortabel ingerichte kamers beschikken over een badkamer/wc met haardroger, telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, internettoegang, minibar/koelkast, kingsize bed, tegels, vloerbedekking, centrale verwarming en een huurkluis.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Villamagna 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203