Helios Afbeelding Helios
Helios
Bestemming: Mallorca - CAN PASTILLA

Helios


Appartementen en hotel Helios is een 3.5-sterren complex, gelegen op loopafstand van het strand en het centrum. De accommodatie met een ruime tuin, zwembad, sportfaciliteiten en animatie staat bekend om haar gezellige sfeer en veel gasten komen ook jaarlijks terug voor een welverdiende vakantie.

Aparthotel o.b.v. Volgens programma



Helios

Appartementen en hotel Helios is een 3.5-sterren complex, gelegen op loopafstand van het strand en het centrum. De accommodatie met een ruime tuin, zwembad, sportfaciliteiten en animatie staat bekend om haar gezellige sfeer en veel gasten komen ook jaarlijks terug voor een welverdiende vakantie.

Ligging

Op ca. 100 m van het zandstrand van Can Pastilla en ca. 500 m van het centrum. Het uitgaansleven van Playa de Palma vindt u op ca. 2,5 km. De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich op ca. 500 m.

Faciliteiten

Lobby met receptie, huurkluisjes, liften, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, gratis wifi, bar met terras en restaurant. Ruime tuin met zwembad (verwarmbaar in april/mei), zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning

Mooi aangelegde sport-/animatiezone met onder andere minigolf, tafeltennis en boogschieten. Er is een regelmatig animatieprogramma voor jong en oud met o.a. waterspelletjes en live-muziek.

Kamers

Kamertypes:

2-Kamerappartement: 2-4 pers. Netjes en ruim ingerichte woon-/slaapkamer met airco, tv (BVN), huurkluisje, gratis wifi en kitchenette met o.a. 2 kookplaten, koelkast en magnetron. Aparte slaapkamer. Badkamer met douche. Balkon met zitje. (C2A/3A). Kamer: Netjes ingericht met airco, gratis wifi, tv en huurkluisje. Badkamer met bad of douche. Balkon met zitje (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) (A2A/3A). Voordeelkamer: Als kamer, echter voordeliger geprijsd (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) (A2S/3S). Familiekamer: 4 pers. Als de kamer, echter ruimer (2 volw. + 2 kinderen t/m 14 jaar, 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar of 4 volw.) (A2D/3D/4D).

Verzorging

Appartementen: logies, ontbijt, halfpension. Kamers: ontbijt, halfpension. Ontbijt en diner in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Helios 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203