Ferrera Beach Appartment Afbeelding Ferrera Beach Appartment
Ferrera Beach Appartment ****
Bestemming: Mallorca - Cala d Or

Ferrera Beach Appartment

****

Ferrera Beach is een heerlijk appartementencomplex met een rustige ligging en op korte afstand van het strand. Het complex wordt gekenmerkt door een modern en functioneel design en is in harmonie met de omgeving.

Appartement o.b.v. Logies



Ferrera Beach

Ferrera Beach is een heerlijk appartementencomplex met een rustige ligging en op korte afstand van het strand. Het complex wordt gekenmerkt door een modern en functioneel design en is in harmonie met de omgeving.U kunt er heerlijk ontspannen aan het zwembad en wilt u de drukte opzoeken dan staat u met 15 minuten in het centrum van Cala d'Or.

Ligging

Ferrera Beach ligt op ongeveer 150 meter van het zandstrand en op slechts 15 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Cala d'Or. Het openbaar vervoer treft u op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten

Ferrera Beach beschikt over 72 appartementen verdeeld over een gebouw met 4 verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u de receptie, waar u een kluisje kunt huren. Het moderne restaurant 'Al Aqua' ligt vlakbij een prachtige baai en u kunt hier genieten van uitstekende mediterrane maaltijden. Verfrissende drankjes zijn te verkrijgen bij de poolbar.

In de tuin ligt een prachtig zwembad en een apart kinderbad. Rondom de zwembaden staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Handdoekenservice, ligbedden en parasols op het strand tegen betaling.

Tegen betaling kunt u ter plaatse een reservering maken voor het Only Adult zwembad, gelegen naast het hoofdzwembad (maximaal 20 personen).

Verder biedt Ferrera Beach u een minimarkt en wifi aan (beide tegen betaling).

Let op! Het appartementencomplex kent niveauverschillen en is daardoor niet geschikt voor mindervaliden.

Het appartement

Uw standaard 2-kamerappartement (max. 3 volw. of 2 volw. + 2 kind.) in Ferrera Beach is modern ingericht en beschikt over een woon-/slaapkamer met slaapbank, een slaapkamer, airconditioning, LCD televisie, wifi (tegen betaling), huurkluisje, een kitchenette met koelkast, magnetron, 2-pits kookplaat, een koffiezetapparaat, broodrooster en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en fohn.

Zolang de voorraad strekt kunt u een voordeel 2-kamerappartement (max. 3 volw. of 2 volw. + 2 kind.) boeken, deze zijn gelijk aan de standaard 2-kamerappartementen, maar nog scherper geprijsd.

Verzorging

  • U verblijft in Ferrera Beach op basis van Logies.

  • Tegen een toeslag kunt u Logies & Ontbijt of Halfpension boeken. Ontbijt (08.00-10.30) en diner (19.00-21.00) in buffetvorm.

  • U kunt ook kiezen voor All Inclusive: Ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-21.00). Koffie/thee en koekjes (16.30-17.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 11.00 tot 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ferrera Beach Appartment 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203