Palia Maria Eugenia Afbeelding Palia Maria Eugenia
Palia Maria Eugenia ****
Bestemming: Mallorca - Calas de Mallorca

Palia Maria Eugenia

****

Palia Maria Eugenia ligt in het hart van Calas de Mallorca, in het zuidoosten van het eiland. Het hotel is gelegen op de top van een klif waardoor u een prachtig uitzicht op zee heeft. Op ca. 100 meter van het centrum en het zandstrand bevindt zich op ca. 500 meter afstand, te bereiken via een licht hellende weg. Diverse winkels, een supermarkt, bars, restaurants en een bushalte op ca. 100 meter.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging:

Palia Maria Eugenia ligt in het hart van Calas de Mallorca, in het zuidoosten van het eiland. Het hotel is gelegen op de top van een klif waardoor u een prachtig uitzicht op zee heeft. Op ca. 100 meter van het centrum en het zandstrand bevindt zich op ca. 500 meter afstand, te bereiken via een licht hellende weg. Diverse winkels, een supermarkt, bars, restaurants en een bushalte op ca. 100 meter.

Faciliteiten:

Palia Maria Eugenia is een 4-sterrenhotel met 203 gerenoveerde kamers, onderverdeeld in 1 gebouw met max. 7 verdiepingen. In de lobby de 24-uurs receptie, een leesruimte (met uitzicht op zee, zeer ontspannend), TV hoek, bagageruimte en 2 liften. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het restaurant waar de maaltijden in buffetvorm worden geserveerd. Drankjes zijn te verkrijgen bij de cafetaria bar of op het nieuwe buitenterras waar u een prachtig uitzicht heeft op zee en (tegen betaling) ook een tafeltje kunt reserveren! In de tuin 2 infinity zwembaden met een chill out gedeelte, een groot (zoetwater)zwembad en een apart kinderbad. Op het geheel vernieuwde zonneterras staan ligbedden en parasols ter beschikking. Ook is er een VIP gedeelte met Bali bedden (tegen betaling). Even heerlijk onderuit gezakt helemaal tot rust komen, wie wil dat nou nietEn dat terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken; overdag in de speeltuin of de leuke Pali miniclub (4-12 jaar, van juni t/m september), vernoemd naar de kikker mascotte, en 's avonds tijdens de minidisco. Verder treft u in Palia Maria Eugenia een internethoek (muntjes systeem), wasserette en een medische service (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (1-2 personen) in Palia Maria Eugenia is modern ingericht en beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet, satelliet televisie, een telefoon, wifi (tegen betaling), een kluisje (tegen betaling), gratis airconditioning (individueel regelbaar), een plafondventilator en een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zeezicht (2 personen) boeken. Voor het gezin zijn er quadkamers (4 personen). De quadkamers zijn als de standaardkamers, maar hebben 2 extra bedden.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Palia Maria Eugenia biedt het (internationale) animatieteam u een gevarieerd activiteitenprogramma; aerobics, aqua gym, waterpolo, pistool schieten, boogschieten, (mini)voetbal, badminton, tafeltennis, darts, 2 tennisbanen, basketbal, beach volleybal en u kunt zelfs sjoelen (alle inbegrepen)! Of werk u in het zweet en maak (gratis) gebruik van de fitnessruimte. Ook kunt u fietsen huren en op eigen gelegenheid de omgeving verkennen (o.b.v. beschikbaarheid, max. 2 uur p.p., vooraf reserveren). In de avond kunt u genieten van diverse shows en activiteiten en ca. 2x per week is er een professionele show (met flamenco en live muziek). De games room met o.a. biljart op het complex en diverse activiteiten vlak bij het hotel (duikschool Scualo Padi en golfbaan Vall D'Or) zijn tegen betaling.

Verzorging:

U verblijft in het Palia Maria Eugenia op basis van All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), continentaal ontbijt (10.30-11.30), lunch (13.00-15.00) en diner (19.30-21.30) zijn in buffetvorm (ook met show cooking). Diverse snacks (11.30-15.30), pannenkoekjes (15.30-17.30), sandwiches (18.00-22.30) en ijsjes. Alle door het hotel geselecteerde (non-)alcoholische drankjes van 10.30 tot 22.30 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, roomservice en alles na 22.30 uur.

Bijzonderheden:

Vanaf 1 juli 2016 betaalt u op de Balearen ter plaatse bij aankomst in uw accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn 1,65 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf en in het laagseizoen (01/11 t/m 30/4).

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Palia Maria Eugenia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203