Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort en Spa Afbeelding Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort en Spa
Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort en Spa *****
Bestemming: Mallorca - LLUCMAJOR

Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort en Spa

*****

Het hotel ligt in een schitterende groene omgeving met op de achtergrond de mooie golfbanen. Heeft u zin in een dagje luieren aan het strandOp ongeveer 8 km ligt het zandstrand Playa de Palma. Het leuke authentieke dorpje Llucmajor mag u zeker niet overslaan (ca. 9 km.). De luchthaven ligt op ongeveer 17 km.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ligging:

Het hotel ligt in een schitterende groene omgeving met op de achtergrond de mooie golfbanen. Heeft u zin in een dagje luieren aan het strandOp ongeveer 8 km ligt het zandstrand Playa de Palma. Het leuke authentieke dorpje Llucmajor mag u zeker niet overslaan (ca. 9 km.). De luchthaven ligt op ongeveer 17 km.

Faciliteiten:

De 151 kamers van het mooie 5-sterren Be Live Collection Son Antem (voorheen Iberostar Son Atem Golf) zijn verdeeld over 1 gebouw. Het hotel telt 4 liften. Het vriendelijke personeel heet u hartelijk welkom bij aankomst. In de lobby haalt u aan de bar een heerlijk drankje en rust u uit op de zitje in de stijlvolle lobby. Voor uw maaltijden gaat u naar het buffetrestaurant El Olivar. Ook aan de poolbar kunt u een verfrissend drankje halen. Neem, met een drankje in de ene hand, plaats op een ligbed die op het zonneterras staat. Schuilen doet u onder een parasol. Een duik in het grote zwembad zorgt voor de nodige verkoeling. Het hotel biedt een gratis handdoekenservice. Voor de kinderen is er een apart kinderzwembad. De kinderen kunnen zich niet alleen vermaken in de zwembaden, ook beschikt het hotel over een speeltuin, miniclub, maxiclub en teenclub. Be Live Collection Son Antem biedt in het hele hotel gratis wifi aan. Het hotel beschikt verder over winkeltje, dokterservice en kapsalon (tegen betaling). Tevens biedt het hotel parkeergelegenheid, voor het gebruik van de overdekte parkeerplaats dient u te betalen.

Uw hotelkamer:

De nette en ruime standaardkamer (2-3 personen) in Be Live Collection Son Antem is voorzien van airconditioning, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), telefoon, kluisje en gratis wifi. In de badkamer treft u een douche en/of bad, toilet en fohn. Alle kamers zijn voorzien van een balkon. Tegen een toeslag boekt u een standaardkamer met uitzicht op de tuin, de golfbaan of op het zwembad. Gezinnen kunnen verblijven in een quadkamer (2 volw. + 2 kind.). Dit is een standaardkamer met extra bedden. Tegen een toeslag boekt u een quadkamer met uitzicht op de tuin, de golfbaan of op het zwembad.

Sport & Ontspanning:

Be Live Collection Son Antem doet haar naam eer aan: het hotel beschikt over een 2 golfbanen met 18 holes. Golfers van verschillende niveaus kunnen zich aan de golfbanen wagen. U kunt zich ook wagen aan een potje tennis, fitness, volleybal, tafeltennis, minigolf, basketbal of volleybal. Ook op het water kunt u zich goed vermaken in Mallorca, op de stranden worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden. Na een sportief dagje kunt u tegen betaling helemaal bijkomen in het Spacenter. Hier treft u een binnenzwembad, ijsfontein, sauna, Turks bad en relaxzone. Tegen betaling boekt u een heerlijke massage. Het animatieteam verzorgt dagelijks voor een leuk animatieprogramma voor zowel jong als oud.

Verzorging:

U verblijft in Be Live Collection Son Antem op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag boekt u Halfpension (ontbijt en diner), Volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes). Als u zich nergens zorgen over wilt maken, kiest u voor All Inclusive: ontbijt, lunch en diner, alle in buffetvorm. Gedurende de dag zijn diverse koude en warme snacks inbegrepen. Alle geselecteerde (non)-alcoholische drankjes zijn tussen 11.00 en 01.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: geimporteerde drankjes, verse vruchtensappen, roomservice en alles na 01.00 uur.

Bijzonderheden:

Vanaf 1 juli 2016 betaalt u op de Balearen ter plaatse bij aankomst in uw accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn 2,20 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf en in het laagseizoen (01/11 t/m 30/4).

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203