Fergus Tobago Afbeelding Fergus Tobago
Fergus Tobago
Bestemming: Mallorca - Palma Nova

Fergus Tobago


Fergus Tobago ligt op ca. 100 meter van het strand in de baai van Palma Nova, tussen de badplaatsen Magaluf en Palma Nova. Het centrum van Palma Nova ligt op ca. 1,5 kilometer afstand en Palma Nova op ca. 2 kilometer afstand. In de directe omgeving vindt u winkels en restaurants. Er is een bushalte op ca. 100 meter afstand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Fergus Tobago ligt op ca. 100 meter van het strand in de baai van Palma Nova, tussen de badplaatsen Magaluf en Palma Nova. Het centrum van Palma Nova ligt op ca. 1,5 kilometer afstand en Palma Nova op ca. 2 kilometer afstand. In de directe omgeving vindt u winkels en restaurants. Er is een bushalte op ca. 100 meter afstand.

Faciliteiten

Fergus Tobago beschikt over 274 kamers verdeeld over 2 gebouwen. Het hotel beschikt over een receptie, een lift, een TV ruimte en een lobby met zitjes. Het zwembad heeft een apart kinderbad en ligt bij het terras naast de mooie tuin. Het zwembad wordt omringd door ligbedden en parasols. In het buffetrestaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd. Voor een hapje of een drankje kunt u terecht bij de (snack)bar. Verder biedt Fergus Tobago een internethoek, een game room en wifi (allen tegen betaling). Voor kinderen is er een speeltuin.

Sport & Ontspanning

Gasten kunnen in Fergus Tobago kosteloos gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten en tafeltennis. Biljart is tegen betaling. Het animatieteam organiseert wervelende avondprogramma's, zoals cabaret en flamenco.

Verzorging

U verblijft in Fergus Tobago op basis van Halfpension of tegen een toeslag All Inclusive. All Inclusive: ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-14.30) en diner (18.30-21.00) zijn in buffetvorm. Snacks tussen 11.00-12.30 uur en 16.00-17.30 uur. Door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken en sommige importdranken van 11.00 tot 23.00 uur inbegrepen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fergus Tobago 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203