Casas del lago Afbeelding Casas del lago
Casas del lago
Bestemming: Menorca - Cala n Bosch

Casas del lago


Hotel Casas del Lago is een 4 sterren hotel met een perfecte ligging aan de gezellige jachthaven van Cala n Bosch. Casas del Lago ligt dichtbij 2 mooie stranden met prachtig zand en kristal helder water.

Appartement o.b.v. Logies ontbijt



Aparthotel Casas Del Lago

Hotel Casas del Lago is een 4 sterren hotel met een perfecte ligging aan de gezellige jachthaven van Cala n Bosch. Casas del Lago ligt dichtbij 2 mooie stranden met prachtig zand en kristal helder water.

Het hotel wordt gerund door een familie waardoor er een gezellige en relaxte sfeer op het complex heerst. De familie heeft gekozen voor een lounge style, voor het ultieme vakantie gevoel. U kunt genieten op het zonneterras met ligbedden en parasols en afkoelen in het zwembad. Om familie en vrienden op de hoogte te houden is er tegen betaling een internethoek en wifi in het gehele hotel beschikbaar.

De maaltijden zijn in a-la-carte vorm en kunt u gebruiken in het nabij gelegen restaurant Fiesta. Bij de poolbar kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of een snack.

Door de gunstige ligging bent u zo in het gezellige centrum van Cala 'n Bosch met veel leuke restaurants en bars.

Het hotel wordt met name aangeraden voor volwassenen.

Ligging

Casas del Lago is zeer gunstig gelegen aan de gezellige jachthaven van Cala n Bosch. Casas del Lago ligt dichtbij 2 prachtige stranden met wit zand en kristal helder water. Het strand van Calan Bosch vindt u op ca. 50 meter afstand en het strand Son Xoriguer op ca. 500 m. Het dichtstbijzijnde centrum met winkels vindt u op ca. 200 m en restaurants vindt u op ca. 100 m.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een lobby met receptie, 24-uurs minimarkt, tegen betaling internethoek en wifi in het hele hotel, 2 bars waaronder een poolbar, buffetrestaurant en a-la-carte restaurant Fiesta (a la carte restaurant op korte afstand gelegen), wasservice. In de tuin een zwembad met zonneterras met ligbedden (Balinese ligbedden tegen betaling) en parasols en een prachtig uitzicht over de jachthaven.

Sport & Ontspanning

Beautycenter met tegen betaling massages en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kamers

2-Kamerappartement: 2-4 pers. Ruim en comfortabel appartement. Ingericht met airco, tv, kluisje, teg. bet. wifi, kitchenette met magnetron, 2 elektrische kookplaten, koelkast, broodrooster, waterkoker, eethoek en 2-persoons slaapbank. Badkamer met bad en fohn. Een balkon of terras met zitje.

Verzorging

U verblijft in Caassa del lago op basis van logies & ontbijt. Tegen een meerprijs kunt u boeken op basis van half- en volpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Casas del lago 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203