Valentin Star Afbeelding Valentin Star
Valentin Star ***
Bestemming: Menorca - Cala n Bosch

Valentin Star

***

Hotel Valentin Star is een prachtig 4 sterren hotel met luxe kamers en een prachtig zwembad in lagunestijl. Het hotel heeft een grote sfeervolle tuin met zonneterras met ligbedden en parasols.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel Valentin Star

Spanje - Menorca - Cala n Bosch

Hotel Valentin Star is dit jaar nieuw bij Neckermann en is het enige adults only (18+) hotel binnen ons aanbod op Menorca. Het is een prachtig 4 sterren hotel met luxe kamers en een prachtig zwembad in lagunestijl. Het hotel heeft een grote sfeervolle tuin met zonneterras met ligbedden en parasols.

Ook aan de actieve vakantiegangers is gedacht. Er zijn voldoende sportmogelijkheden zoals aerobics, volleybal en tafeltennis. Tegen betaling kunt u biljarten en en in de omgeving duiken en minigolfen. In de avonden is er een gevarieerd animatieprogramma met livemuziek of shows.

Voor een heerlijk hapje en drankje kunt u terecht in de pool/snackbar en in het gezellige restaurant waar u in buffetvorm kan eten. Er vinden diverse thema-avonden plaats. Echter met de ligging in het centrum is het ook zeer eenvoudig het diner in een van de gezellige restaurantjes te gebruiken.

Hotel Valentin Star ligt direct gelegen aan de romantische jachthaven en op slechts 20 m van het centrum met vele restaurants en bars. Voor de strandliefhebbers is dit een ideale bestemming want in de nabije omgeving vindt u 2 prachtige stranden (op ca. 150 m en 500 m afstand).

Faciliteiten

Faciliteiten: Het hotel bestaat uit 2 verdiepingen en beschikt over een lobby met receptie, 4 liften, tv-ruimte en parkeerplaats. Een pool/snackbar en buffetrestaurant. In de sfeervolle tuin ligt een groot zwembad in lagunestijl met zonneterras, ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning: Sportliefhebbers hebben de mogelijkheid tot aerobics, volleybal en waterpolo. Tegen betaling biljart en in de omgeving minigolf en duiken. Ook is er een gevarieerd animatieprogramma met s avonds livemuziek of shows.

Ligging & Omgeving

Ligging: Hotel Valentin Star ligt direct aan de romantische jachthaven. Op korte afstand vindt u 2 prachtige stranden met azuurblauwe zee, op ca. 150 m van het Cala n Bosch strand en op ca. 500 m het strand Son Xoriguer strand.

Het centrum met veel gezellige restaurants, bars en winkels vindt u direct om de hoek.

Verzorging:

Logies ontbijt en halfpension. Maaltijden in buffetvorm.

Bijzonderheden

Hotel Valentin Star is het enige hotel binnen het aanbod van Neckermann dat alleen gasten van 18 jaar en ouder toelaat. Voor heren is een lange broek tijdens het diner verplicht.

Kamer: 1-3 pers. De comfortabel ingerichte en ruime kamer beschikt over airco, tv, huurkluisje en minibar. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje (1A/2A/3A). Voordeelkamer: 2-3 pers. Als kamer, alleen nog aantrekkelijker geprijsd (2S/3S).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Valentin Star 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203