Fly Drive Rondreis Ontdek Noord Spanje in 8 dagen Afbeelding Fly Drive Rondreis Ontdek Noord Spanje in 8 dagen
Fly Drive Rondreis Ontdek Noord Spanje in 8 dagen ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Spanje

Fly Drive Rondreis Ontdek Noord Spanje in 8 dagen

***

plane hotel car


8 Dagen

8-daagse Fly Drive. Ontdek Noord-Spanje Een geweldige rondreis vanuit Bilbao door het Baskenland, de Rioja en Asturie. Van wijn, naar cultuur en prachtige natuur. Ideaal voor iedereen die eens een andere kant van Spanje wil zien! Fly and Drive o.b.v. Logies



8 dagen Fly en Drive Ontdek Noord Spanje

Een geweldige rondreis vanuit Bilbao door het Baskenland, de Rioja en Asturie. Van wijn, naar cultuur en prachtige natuur. Ideaal voor iedereen die eens een andere kant van Spanje wil zien!

Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Bilbao

Bilbao De rondreis start Bilbao. Na het ophalen van uw huurauto vertrekt u naar uw hotel in Bilbao.

Dag 2: Bilbao - Logrono, ca. 130 km

La Rioja In de morgen kunt u nog genieten van de mooie stad waarna u vertrekt naar het uitgestrekte wijngebied van La Rioja. Glooiende groene heuvels met wijnranken, bodega's en kleine plaatsjes kenmerken deze provincie. Sluit de dag af met een fijn diner en een heerlijke Rioja wijn in een van de vele restaurants en bodegas.

Dag 3: Logrono - Burgos, ca. 130 km

Burgos Vandaag rijdt u naar Burgos. Deze stad staat vooral bekend om zijn uitzonderlijke Gotische kathedraal waar de nationale held El Cid ligt begraven. Het conservatieve Burgos staat ook te boek als de wieg van Castilie waaruit Spanje en het Spaans ontstaan is. In 2013 werd Burgos gekozen tot de culinaire hoofdstad van Spanje.

Dag 4: Burgos - Leon, ca. 175 km

Leon Vanuit Burgos rijdt u door het mooie landschap en via kleine dorpen naar Leon. Deze stad staat bekend om zijn imposante kathedraal, mooie pleinen en het indrukwekkende Parador in het centrum van de stad. Geniet hier van het echte Spaanse leven!

Dag 5: Leon - Cangas de Onis, ca. 175 km

Cangas de Onis Vanaf Leon rijdt u weer in noordelijke richting waarna u via mooie en indrukwekkende bergketens midden in de natuur staat van de beroemde Picos de Europa. Om deze omegeving goed te verkennen verblijft u in of nabij de plaats Cangas de Onis, bekend om haar goede keuken en gastvrijheid.

Dag 6: Picos de Europa - Lagos de Covadonga

Picos de Europa Een hele dag om u te vergapen aan de prachtige natuur van de Picos de Europ. Vanuit Cangas de Onis kunt u ondermeer naar de Lagos de Covadonga, twee gletsjermeren. Of bezoek de Heilige grot of het bedevaartsoord Covadonga. Vergeet vooral niet uw wandelschoenen aan te doen en uw fototoestel in de aanslag te houden!

Dag 7: Cangas de Onis - Suances - Santillana del Mar, ca. 125 km

Santillana del Mar Vanaf de Picos de Europa is het een kleine afstand naar Santander e.o. Breng een bezoek aan Santillana del Mar, het autovrije dorpje waar de gehele geschiedenis van Noord Spanje is samengebracht.

Dag 8: Einde reis

Spanje de fly drive rondreis eindigt vandaag.
U brengt de auto terug naar de luchthaven in Bilbao en u vliegt terug.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

 



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Rondreis Ontdek Noord Spanje in 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203