Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen
Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Swaziland - Rondreizen

Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen




Dag 1-3: Mlilwane - wandeling met zebra en antilope

Mlilwane is het oudste beschermde gebied van Eswatini en bracht het concept van natuurbehoud in het koninkrijk voort. Geniet van de unieke kans om tussen zebra's en antilopen te wandelen of een gin-tonic te drinken en naar het nijlpaard te kijken.


Accommodatie: traditionele bijenkorfhutten die het gevoel hebben van traditionele Swazi-boerderijen met koepelvormige hutten in gras die in halve cirkels zijn gerangschikt, allemaal half omsloten door traditionele Swazi kraal-hekwerken.


Dag 4-5: Phophonyane - verwonder je over watervallen

Phophonyane Fall Eco Lodge Swaziland safari vakantie Phophonyane Falls Ecolodge ligt in het dramatische berglandschap van het noordwesten van Eswatini, te midden van tuimelende watervallen en weelderige natuurlijke bossen.


Het is een favoriete bestemming voor veeleisende reizigers en natuurliefhebbers. Loop langs de zelfgeleide paden en ontdek de schoonheid van de hooglanden.


Accommodatie: tentenkamp gebouwd op dekken verscholen in het natuurlijke bos boven de rivier.


Dag 6 - 8: Mbuluzi - loop giraffe te voet

Familie safari in Swaziland In Mbuluzi kunt u uw eigen safari te voet of met de auto maken. Stop op elk moment, stap uit uw auto en loop als u wilt. Een van de hoofdattracties zijn de giraffen waar je dichtbij kunt lopen zonder ze te storen.


Accommodatie: Het kamp heeft unieke luxe tenten met elk een eigen badkamer en fantastische buitendouches. De rieten keuken / lounge is goed uitgerust en een uitnodigend dompelbad draagt ​​bij aan het plaatje.

Dag 9 - 11: Hlane - neushoorn voor de deur

Swaziland safari vakantieaccommodatie In het uitgestrekte bushveld van oostelijk Eswatini waar de hete, stille zon van Afrika op de droge maar levengevende gronden klopt, ligt het grootste beschermde gebied van Swaziland, Hlane Royal National Park. Hlane is de thuisbasis van de grootste kuddes wild in het Koninkrijk en gaat 's nachts slapen en luistert naar het verre gebrul van de leeuw.


Accommodatie: en-suite rondavels bij de waterpoel. Deze tweepersoonskamers zijn prachtig ontworpen en bevinden zich in de bush waar impala's ronddwalen.


Dag 12 - 13: Mkhaya - de ultieme Big Game-safari

Swaziland familie safari-vakantie Een vooraanstaand reservaat met de ongrijpbare zwarte neushoorn. Unieke en intieme ontmoetingen met de wilde dieren van Mkhaya zijn uitzonderlijk en alle reizen binnen het reservaat zijn met open Landrovers of te voet.


Accommodatie: prachtige huisjes in de bush die discreet zijn aangelegd in het rivierbos met uitzicht op de droge rivierbedding. Luxe in de bush.



Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203