Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen
Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Swaziland - Rondreizen

Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen




Dag 1-3: Mlilwane - uit eten met duiker

Safari Vakantie met het hele gezin in Swaziland Milwane is het oudste beschermde gebied van Eswatini en bracht het concept van natuurbehoud in het koninkrijk voort. Geniet van de unieke kans om tussen zebra's en antilopen te wandelen of ontdek de blauwe duiker buiten uw kamer.


Accommodatie: Reilly's Rock is doordrenkt van geschiedenis en beschikt over een luxe lodge. Deze rustige omgeving ligt op de top van een grote rots en heeft een prachtig uitzicht over de omgeving. U kunt zitten en kijken naar de overvloed aan vogels en wandelen door de botanische tuinen.


Dag 4 - 6: Boswachters - rust in de bergen

Swaziland familie safari-vakantie The Foresters Arms dateert uit de koloniale tijd en is een plaats met veel karakter en charme. Het is prachtig gelegen op een eigen landgoed in de bergen en is gelegen in het hart van het Koninkrijk, ideaal voor het verkennen van alle attracties.


Accommodatie: De slaapkamers zijn smaakvol ingericht, met eigen badkamer, telefoon en satelliet-tv. Het persoonlijke tintje van de Foresters Arms komt ook over in de slaapkamers, waar ze een huiselijk en gastvrij gevoel hebben.


Dag 7 - 8: Phophonyane - wandeling rond watervallen

Swaziland familie safari vakantie bijenkorf hut traditionele accommodatie Phophonyane Falls Ecolodge ligt in het dramatische berglandschap van Noordwest Swaziland, te midden van tuimelende watervallen en weelderige natuurlijke bossen. Het is een favoriete bestemming voor veeleisende reizigers en natuurliefhebbers.


Accommodatie: De stijlvol etnische bijenkorven zijn luxe en romantische versies van de traditionele Swazi-accommodatie, compleet met ramen en een eigen badkamer, ingericht met natuurlijke materialen, originele kunstwerken en keramiek.

Dagen 9 - 11: Hlane - Big 5 extravaganza

Swaziland familie safari-vakantie In het uitgestrekte bushveld van Oost-Swaziland, waar de hete, stille zon van Afrika op de droge maar levensbedreigende grond klopt, ligt het grootste beschermde gebied van Eswatini, Hlane Royal National Park. Hlane is de thuisbasis van de grootste kuddes wild in het Koninkrijk en gaat 's nachts slapen en luistert naar het verre gebrul van de leeuw.


Accommodatie: en-suite rondavels bij de waterpoel. Deze tweepersoonskamers zijn prachtig ontworpen en bevinden zich in de bush waar impala's ronddwalen.


Dag 12 - 13: Mkhaya - zwarte neushoorn volgen

Swaziland familie safari-vakantie Een vooraanstaand reservaat met de ongrijpbare zwarte neushoorn. Unieke en intieme ontmoetingen met de wilde dieren van Mkhaya zijn uitzonderlijk en alle reizen binnen het reservaat zijn met open Landrovers of te voet.


Accommodatie: prachtige huisjes in de bush die discreet zijn aangelegd in het rivierbos met uitzicht op de droge rivierbedding. Luxe in de bush.



Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203