Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen
Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Swaziland - Rondreizen

Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen




Dag 1-3: Mlilwane - word wakker met wrattenzwijnen voor de deur

Swaziland familie safari Mlilwane Loop tussen wilde dieren en ervaar echt Afrika. Mlilwane is het pioniers beschermingsgebied van Eswatini, een prachtig, afgelegen heiligdom in Swaziland's "Valley of Heaven", de Ezulwini-vallei.


Accommodatie: familie hutten met eigen badkamer die zelf koken. Het kamp is niet omheind, maar relatief veilig omdat er alleen kleinere diersoorten in het reservaat voorkomen. Het is rustig en ontspannend met een voortdurende stroom van dieren zoals impala's, wrattenzwijnen en nyala die buiten je kamer grazen.


Dag 4 - 6: Malolotja - wandeling in een magische omgeving

Swaziland familie safari-vakantie Verken een betoverende Malolotja, stap uit je hut en zie het ongelooflijke uitzicht. Het natuurreservaat Malolotja is een van de meest indrukwekkende berg parken in zuidelijk Afrika en is het grootste beschermde gebied van het koninkrijk. Het spectaculaire landschap en de verscheidenheid aan fauna en flora maken het tot een eersteklas beschermd natuurgebied.


Accommodatie: blokhutten hebben twee slaapkamers, vijf bedden, een badkamer, een binnenhaard, een keuken en een eigen braai-put buiten. De hutten zijn gezellig en verrukkelijk.


Dagen 7 - 8: Shewula - ervaar echt Afrika

Swaziland familie safari-vakantie jonge dansers Shewula Mountain Camp is het eerste community-ecotoerisme-project in Swaziland en een van de meest succesvolle in heel Zuid-Afrika. Geniet van een culturele tour met kamppersoneel en beleef een echt gemeenschaps bezoek.


Accommodatie: Comfortabel genesteld in een rustieke maar moderne rondavel (ronde hut), zult u merken dat uw zorgen en stress wegglippen en worden vervangen door een gevoel van sereniteit. Elke rondavel heeft 2, 3 of 4 bedden, sommige hebben een eigen badkamer.


Dag 9 - 10: Magadzavane - wandeling in het hoogveld

Swaziland familie safari-vakantiewandeling tussen dieren in het wild Het natuurreservaat Murula ligt in het noordoosten van Eswatini, met een oppervlakte van ongeveer 16.500 hectare. Het reservaat bestaat uit drie verschillende ecologische zones, het Ndzindza-plateau, de Siphiso-vallei en de rhyolietruggen van de westelijke grens. Loop tussen de dieren in het wild.

Accommodatie: Magadzavane Lodge is een veertig bedden lodge met gemeubileerde en-suite units, restaurant, bar en zwembad. Gelegen aan de rand van de steile grens van Lubombo heeft de lodge een spectaculair uitzicht op de vallei beneden.


Dag 11 - 13: Hlane - neushoorn en olifant bij de waterput

Swaziland familie safari-vakantie Waar leeuw 's nachts brult en nijlpaard toetert overdag. In het uitgestrekte bushveld van oostelijk Eswatini, waar de hete, stille zon van Afrika op de droge maar levensbedreigende grond klopt, ligt het grootste beschermde gebied van Swaziland, Hlane Royal National Park. Hlane is de thuisbasis van de grootste kuddes wild in het Koninkrijk en heeft fantastische safari's.


Accommodatie: en-suite familiehutten met uitzicht op Ndlovu waterhole met keuken, 2-4 slaapkamers en veranda. Slaap in slaap door het leeuwengebrul in de verte.



Individuele Rondreis Swaziland 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203